Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 14.12.2013.
17:46
mozzartsport.com A

Novi odlazak iz Humske: Benfika "krade" Živkovića!

Uticajna "A Bola" objavila na naslovnoj strani subotnjeg izdanja da velikan sa La Luža drži na oku Partizanovo krilo i planira da ga angažuje već na zimu za milion i po evra, kako bi na leto, kad postane punoletan, već mogao da igra za njih.

 

Sa naslovne strane uticajne A Bole Portugalce gleda - Andrija Živković! Talentovani Partizanov vezista dospeo je u žižu interesovanja tamošnjih medija, pošto se, prema informacijama sa lica mesta, nalazi u sferi interesovanja Benfike. Novinari najtiražnijeg lista u Portugalu objavili su u subotu da lisabonski velikan drži na oku najmlađeg debitanta u istoriji srpske reprezentacije i da će transfer pokušati da realizuje već u zimskom prelaznom roku.


Interesovanje kluba sa La Luža za junošu crno-belih delom je posledica njegovog bljeska tokom jeseni (debi za prvi tim, četiri gola u prvenstvu, poziv pod nacionalnu zastavu), a delom sjajnih poslovnih poteza Orlova i srpskih fudbalera, popularnih Benfikovića. Od ranije prisutnom Nemanji Matiću, za koga se ovih dana interesuje ’’pola Evrope’’, letos su se pridružili Miralem Sulejmani, Filip Đuričić, Ljubomir Fejsa, Stefan Mitrović, Uroš Matić, Lazar i Filip Marković, a činjenica da su uspeli da se izbore za potpis bivšeg Partizanovog krila (ugovorom bilo predviđeno da sa njim krene i brat) otvorila je vrata nastavku eventualne saradnje sa ovdašnjim šampionom.


“Orlovi su već u igri, odmah žele da obezbede potpis Živkovića, iako on može da igra u Portugalu tek od leta, kad postane punoletan (11. jula slavi 18. rođendan). U tom poslu, Benfika bi mogla da računa na finansijsku pomoć Investicionog fonda (pretpostavlja se u vlasništvu Pinija Zahavija), nalik letošnjoj kupovini Lazara Markovića’’, piše, između ostalog, u članku A Bole, objavljenom pod naslovom ’’Živković na radaru Benfike’’.


Osim podsećanja da je rođeni Nišlija produkt nadaleko čuvene škole Partizana, koja je iznedrila mlade asove poput Jovetića, Nastasića i Lazara Markovića, Portugalci se pišu da je njegova otkupna cena milion i po evra, ali je teško pretpostaviti da bi crno-beli za siću prodali igrača projektovanog da vredi bar duplo više.


Andrija Živković je letos potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom do 30. juna 2016. i tad ga je zastupao nekadašnji reprezentativac Predrag Đorđević (agent sa licencom FIFA), ali kako Pini Zahavi ima odlične poslovne odnose sa rukovodstvom Benfike, jasno je da bi put transferu utabao upravo izraelski menadžer, zaslužan i za razvoj karijere Lazara Markovića.

POVEZANE VESTI

Subota 14.12.2013. 18:12
PLJAČKAŠI SE RUGAJU GROBARIMA . GORI SU OD JANJIČARA .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online