Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 11.12.2013.
19:56 >> 19:57h
mozzartsport.com A

Da li je na pomolu novi potres na "Marakani"?

Zvezdinim mukama kraj se ne nazire! Zbog finansijskih nedaća crveno-beli su na putu da ove zime ostanu bez drugog igrača na kome su mogli bar neki dinar da zarade, pošto je posle Marka Vešovića blizu odluke da tuži klub i Abiola Dauda, prenosi "Mocart sport".

 Abiola Dauda
 

Ovakvu mogućnost, navodno, najavio je menadžer nigerijskog napadača Patrik Merk, a za "Mocart sport" je priču potvrdio sportski direktor kluba sa Marakane Zoran Stojadinović.


On je naveo da postoje dva načina da se Zvezda zaštiti i sačuva jednog od najboljih igrača. Prvi je da na račun fudbalera uplati 40.000 evra (deo dugovanja), a drugi da u što skorijem roku prihvati ponudu Genčlerbirligija od pola miliona evra koju već ima na stolu.


Jasno je da je cena Nigerijca znatno veća (oko milion i dvesta hiljada), ali isto tako je očigledno da Turci (verovatno zahvaljujuci Merku) znaju u kakvoj situaciji se nalazi najtrofejniji srpski klub, odnosno da Dauda ima pravo da traži raskid na arbitraži, pa će u tom slučaju moći da ga dobiju i bez nadoknade.

"Situacija u kojoj se nalazimo ne može da čeka narednu nedelju i Upravni odbor. Obavestio sam o svemu članove Odbora za hitna pitanja i dostavio im predlog rešenja problema. Njemu se duguje oko 90.000 evra, a na nama je da što pre pronađemo i uplatimo bar 40.000. Na taj način bismo izbegli arbitražu, njegov agent u tom slučaju ne bi imao osnova da traži raskid ugovora", istakao je Stojadinović, dodavši da mora da se reaguje munjevito, pošto više nije pitanje dana, već sata kada bi tužba mogla da stigne u Ljutice Bogdana...

"Kada zahtev stigne na arbitražu gotovo je - izgubićemo igrača. Zbog toga mora brzo da se reaguje".


Stojadinović je objasnio i situaciju oko eventualnog transfera u Genčler, koji je prvobitno bio spreman da plati čitav milion za Daudu.

"Saznali su da bi mogli da ga dobiju besplatno, ali su poručili da ne žele da budu nekorektni, te da nam nude 500.000 evra. Poslali su mi poziv da dođem na pregovore. Moguće da bismo mogli i da povećamo cenu, da se nađemo negde na pola".


I u slučaju da Zvezda dobije 600 ili 700 hiljada evra to bi bila prodaja ispod realne tržišne cene, međutim...
"Ne treba zaboraviti da smo ga doveli bez nadoknade i da bi sav novac koji dobijemo bio čista zarada. Opet, s druge strane, mislim da nam je potreban kao igrač i zbog toga apelujem na ljude iz uprave da što pre obezbede novac, kako ne bismo izgubili važnog igrača", zaključio je Stojadinović.

POVEZANE VESTI

Sreda 11.12.2013. 20:05
Ovde u ovoj priči "vodu muti" Stojadinović . SVE je ovo njegovo maslo . Inače rešenje je lako pronaći . Džajić , Čović , Stojadinović , Kokeza , Tončev mogu svako od njih pojedinačno da daju pozajmicu iz svog DŽEPA I POMOGNU ZVEZDI . REALNO .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online