Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 03.12.2013.
11:49
Beta A

Stojanović: Moramo da budemo na višem nivou

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović je rekao da njegova ekipa mora da bude na višem nego u prethodnom periodu ako želi da eliminiše Vojvodinu u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović
 

"Čeka nas teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika koji je u svim linijama popunjen na baš zavidnom nivou. Moraćemo da budemo maksimalni u svim segmentima igre, na većem nivou nego protiv OFK Beograda, jer smo svesni kakav je protivnik i koliki je značaj utakmice", rekao je Stojanović. 


Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17 časova na svom stadionu igraju protiv Vojvodine četvrtfinalnu utakmicu Kupa Srbije. Stojanović je naveo da je zdravstvena situacija u ekipi "relativno u redu".

"Pojavile su se sitnije povrede, koje mogu da budu veće ako se rizikuje, pa da bi trebalo dobro da se razmisli kada je u pitanju sastav. Diskutabilno je šta je najjači tim, ali kalkulisanja nema".

Petković: U boljoj smo formi od Vojvodine

 

Desni bek Zvezde Marko Petković je rekao da je Kup utakmica sa Vojvodinom jednako važna kao prvenstvena.

"Nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda. Kada je reč o Vojvodini, manje - više se zna, u dobroj su formi, ali dolaze ekipi koja je trenutno u boljoj", rekao je Petković.

Zvezda je u prethodnoj prvenstvenoj utakmici pobedila OFK Beograd sa 2:1, a trener crveno-belih bio je nezadovoljan svojom ekipom.
"Nisam bio zadovoljan većim delom utakmice, jer smo patili i tresli se do poslednjeg minuta. Ako tako ponovo bude, to neće moći da prođe, pogotovo ako nam je protivnik tako kvalitetan kao Vojvodina".


Nekoliko fudbalera Crvene zvezde je podnelo zahtev za raskid ugovora u poslednje vreme, a Stojanović je rekao da takve stvari nisu prijatne.
"Nije prijatno nikome, pogotovo ne meni. Planiraš nešto, pa se to preko noći sruši iz razloga koji može da se prolongira neko vreme. Ne želim da kukam, već da do zime završim posao kako umem, a onda će da se podvuče crta", rekao je Stojanović.


Na pitanje da li utakmice sa Vojvodinom u Kupu, a potom u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva predstojećeg vikenda, vidi kao kvalifikacione i da li želi da ostane u Zvezdi do kraja sezone, Stojanović je rekao da ne gleda mnogo unapred.

"Svoj posao radim do kraja, a nije moja stvar šta će posle toga da se desi. Radiću u skladu sa svojim principima dokle god sam ovde, želim da prođem Vojvodinu u Kupu i da je pobedim u prvenstvu i ne gledam mnogo unapred", rekao je Stojanović.

POVEZANE VESTI

Utorak 03.12.2013. 11:53
VUCIC ce da zavrsi posao ... CIK da se ne dosudi penal protiv VOJVODINE .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online