Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 28.11.2013.
10:54
BETA, žurnal.rs A

Stanković menja Karadžića, Tumbaković novi selektor!

Rekorder po broju odigranih utakmica u dresu reprezentacije, Dejan Stanković naslediće Tomislava Karadžića na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), dok će novi selektor biti Ljubiša Tumbaković, pišu danas beogradski mediji.

Uskoro u predsedničkoj fotelji: Dejan Stanković
 

List Sportski žurnal preneo je da su se juče u Novom Sadu sastali Karadžić i Stanković, a predsednik FSS to nije želeo da potvrdi.


Na pitanje da li se sreo sa bivšim fudbalerom Intera, Karadžić je odgovorio "mnogo puta".

"Imao sam mnogo sastanaka juče i danas sa raznim ljudima", rekao je Karadžić na pitanje da li se juče video sa Stankovićem.

Karadžić je ranije izjavio da će se u decembru povući sa funkcije i da bi želeo da ga nasledi "uspešan privrednik - biznismen ili uspešan fudbaler". Sednica Izvršnog odbora FSS trebalo bi da bude po završetku jesenjeg dela prvenstva, a Skupština, na kojoj će Karadžić ustupiti funkciju Stankoviću, mogla bi da bude zakazana i pre Nove godine.

Rekorder po broju odigranih utakmica u dresu reprezentacije će posle preuzimanja funkcije i formiranja novog Izvršnog odbora, predložiti Ljubišu Tumbakovića za novog selektora, naveo je Žurnal. Među kandidatima za mesto selektora je i bivši predsednik FSS, trener Nagoje Dragan Stojković.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 28.11.2013. 12:27
Od Karadzica gori ne postoji, stoga svaka zamjena je super..sa Stankovicem bi zaista bilo idealno. Stonse tice trenera hvala bogu Mihajlovic otisao koji nas je ukopao...najidealnija zamjena za njega bi bio Drulovic koji je zaista pokazao svoje kvalitete sa Orlicima.
Četvrtak 28.11.2013. 12:04
Mislim da Dekiju Stankoviću NE TREBA DA ULAZI U ŽABOKREČINU ZVANU FSS . Izborom Tumbakovića zadaje se SMRTNI UDARAC REPREZENTACIJI . NIKADA TUMBA NIJE BIO TRENER . Da ga nije gurao Mirko Marjanović nikada on ne bi dogurao dalje od BEOGRADSKE ZONE . REALNO .
Četvrtak 28.11.2013. 13:36
Iskreno se nadam da je ovo za Tumbu novinarska patka, pa njemu su Grobari skandirali "vrati se u Kinu", a i od tamo se vratio brze nego sto je otisao.. Pored zivih Antica, Rajevca i Jovanovica koji imaju trenerske uspehe iza sebe nekome pada na pamet Tumba? Nemojte vise, pa dovoljno smo ovu izuzetno jaku reprezentaciju unistili sa Pizonom i Mihajlovicem(oterani Vidic i Ljajic, Matic tek skoro vracen u ekipu, pozive dobijaju Aleksic, Radovanovic, Maksimovic, Scepovic Marko, Rukavina i kompanija pre Bajka, Lukaca, Pejcinovica, D.Tosica, Lomica, Kuzmanovica, Ljuboje, uvodimo omladince u seniore itd). Sad ako ovaj dodje nas fudbal se nikad nece oporaviti, ovo bi mu bio zavrsni udarac..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online