Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 26.11.2013.
14:56 >> 14:58h
mozzartsport.com A

Božović: Vešović nije izdajica, Čović me obmanuo

Radojica Božović, menadžer Marka Vešovića, u razgovoru za "Mocart sport" poručuje da je rukovodstvo Crvene zvezde na jeftin način obmanulo njega i njegovog klijenta.

 Marko Vešović na utakmici sa Partizanom
 

Prvi čovek Zete je otkrio u razgovoru za ovaj portal da crveno-beli u ovom trenutku perspektivnom desnom beku duguju više od 100.000 evra, te da oni koji Vešovića nazivaju izdajicom treba da se stide. Takođe, Božović je rekao da je tokom leta imao dogovor sa potpredsednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem da se Marku isplati dug od 160.000 evra, ali da je taj dogovor bio samo polovično ispoštovan.
"Prvo moram da kažem sledeće: oni koji Marka proglašavaju za izdajicom treba da se stide. Oni su prave izdajice, makar to pričali predsednik Džajić ili sportski direktor Stojadinović. Zbog toga želim da naglasim da sam tokom leta imao sastanak sa gospodinom Čovićem. On i njegovi saradnici su mi obećali da će Marku isplatiti 160.000 evra, ali dobio je samo tranšu od 100.000", rezigniranim glasom priča Božović.


Dugogodišnjem funkcioneru Zete skoro da nije bilo potrebno postavljati pitanja.
"Od ostataka naravno nije bilo ništa. Ali mi smo i pored toga odlučili da ne podnesemo zahtev za raskid ugovora. Verovali smo u taj dogovor, a oni su nas jeftino obmanuli. Trenutno Zvezda Marku duguje više od 100.000 evra, od leta je dobio samo neku siću. I sad vi meni recite ko je tu izdajnik".


Cela priča je dobila na dramatici ako se zna da je rukovodstvo crveno-belih Vešovića projektovalo za prodaju ove zime i računalo da će dobiti masno obeštećenje. To je nagovestio i sportski direktor Stojadinović.
"Tada, još letos, Čović mi je rekao da će Marko biti prodat na zimu. Ali preko laži drugi put nismo mogli da pređemo. Navikao sam da poslujem po jasnim principima, a oni su prekršili napismen dogovor. Vešović je mnogo dao Zvezdi, isto tako i klub je dao njemu mnogo, afirmisao ga... Možda mogu da im dam još jednu šansu, ali sve ovo mi ne uliva poverenje. Prvo, doveli su igrača na Markovoj poziciji, a da me nisu pitali".


Božović kaže da ga sa Vešovićem na veže čisto poslovni odnos.
"Ma ne. Ja sam mu više od menadžera. On radi šta mu ja kažem, njegov otac je bio trener u mom klubu. Moram da vodim računa o njegovim egzistencijalnim problemima, jer dečku nije lako. Od avgusta je dobio tek neku siću".

Na kraju razgovora za "Mocart sport" je Božović otkrio da odnosi između njega i rukovodstva Zvezde dugo nisu na željenom nivou.
"Pored Marka duguju još jednom mom klijentu. Pogađate, reč je o Kaduu. I to isto vrlo ozbiljnu sumu od oko 100.000 evra".

POVEZANE VESTI

Utorak 26.11.2013. 16:54
OČEKUJEM DA LOPOVI I PREVARANTI IZDAJU SAOPŠTENJE . To što su prevarili SVAKOGA ko im je to dozvolio to je način poslovanja u klubu koji VODE LOPOVI I RAZBOJNICI . Ne bave se tim mladim ljudima kojima duguju novac i koji ih redom tuže i DOBIJAJU SPOROVE NA ŠTETU ZVEZDE . STRAŠNO . RUKOVODSTVO KLUBA JE LOPOVSKO I SKLEPAO GA JE VUČIĆ A ONI SAMO GLEDAJU ŠTA ĆE UKRASTI I KOGA PREVARITI . BRUKA . GDE SU u upravi kluba ČASNE LEGENDE ZVEZDE kao na primer Dule Savić . AĆIMOVIĆ , KARASI , JUGOVIĆ I MNOGI DRUGI ? Nema ih jer NISU LOPOVI . TO JE JEDINA ISTINA .
Utorak 26.11.2013. 18:30
A saopstenje cergo,sta se ceka...
Utorak 26.11.2013. 20:01
lopovi i mafijasi sve moj do mojeg!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online