Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 11.03.2010.
13:00
Vestionline A

Pelegrini: Kriv sam, ali mogu da podignem Real

Finale ovosezonskog izdanja Lige šampiona igraće se na "Santiago Bernabeu", ali bez kluba koji tamo 'stanuje'. Šestu godinu u nizu Real Madrid nije uspeo da dođe ni do četvrtfinala.

Pred početak sezone kupljeni su Kristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema..., a potrošeno više od 250 miliona evra na pojačanja. Sve sa ciljem dokazivanja moći u prvenstvu i najjačem klupskom evropskom takmičenju. Liga šampiona od srede je prošlost za "kraljeve" što će biti sa Primerom tek će se videti.


Takođe, tek treba videti šta će biti sa trenerom ekipe Manuelom Pelegrinijem kojeg španski mediji već guraju iz kluba. Svestan situacije nakon poraza, čileanski je strateg nakon ispadanja iz LŠ izjavio:

"Ja sam prvi kojega treba kriviti za ovaj veliki korak unatrag. Hoću li ostati zavisi o klupskoj politici“, rekao je Pelegrini i nastavio:

Pelegrini ostaje trener Reala

 

Horhe Valdano, direktor Real Madrida, tvrdi da neće biti promene na trenerskoj klupi posle ispadanja iz LŠ.

“Kao i svima u klubu, i meni je jako teško zbog eliminacije od Liona. Igrali smo sa dosta entuzijazma i želje za pobedom, ali bilo je teško. U drugom poluvremenu smo se i umorili, pa nas je kombinacija umora i ambicije koštala prolaska dalje”, rekao je Horhe Valdano.

"Odigrali smo dobro prvo poluvreme, ali i propustili da realizujemo neke prilike. Posle poluvremena ekipa se okrenula čuvanju rezultata i finale na 'Bernabeu' ostao je samo pusti san. Moramo sada ovo da zaboravimo i okrenuti se prvenstvu. Neću dati ostavku. Poraz je bolan, ali neću otići. O mojoj budućnosti u klubu možete pitati direktore", usmerio je novinare trener Real Madrida Manuel Pelegrini nakon ispadanja kluba iz LŠ.

"Voleli bismo da smo osvojili sve ove sezone, ali ispali smo iz dva takmičenja. Trener je uvek glavni krivac prilikom ispadanja, ali moramo se podići i sada osvojiti prvenstvo kao što je to bio slučaj kada su klub vodili Fabio Kapelo i Bernd Šuster. Svi su priželjkivali naše finale na 'Bernabeu', pa je ispadanje tim još bolnije."

"Zašto smo ispali? Biće vremena za analize, ali je činjenica da smo u prvome poluvremenu imali šanse za plasman dalje. O onome što je potom usledilo ...", zaključio je Pelegrini.

"Tiha Karolina" nazvala Pelegrinija kukavicom


Današnja španska štampa puna je pričama o Kakinoj ženi, koja je na socijalnoj mreži Tviter vređala trenera Reala, Pelegrinija koji je njenog supruga zamenio 15 – tak minuta pre kraja.

 

"Trener kukavica je zamenio mog muža, kako bi skrenuo pažnju sa sopstvenih grešaka“, napisala je Karolina Seliko, ali je kasnije izbrisala poruku, prema savetu Kakinog agenta za medije (barem tako tvrde As i Marka).

 

Njen suprug je izviždan na Bernabeu, nakon još jedne očajne partije, bio je veoma nervozan, ali je rekao nakon meča da nije ljut na trenera već na sebe.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online