Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 28.10.2013.
10:29
mozzartsport.com A

Nađ: Da imamo sve pobede pričali bi da je Karadžić kriv!

Direktor crno-belih kaže da ekipa igra u strahu, da ne isti način reaguju i sudije, a povodom skandiranja na račun trenera Rašovića podseća da je publika negodovala i protiv Aleksandra Stanojevića.

Igramo sa dozom straha: Albert Nađ
 

Umesto očekivanog keca - Partizan je nastavio da kleca. Tim projektovan za odbranu šampionskog naslova samo jednom od početka sezone vezao je tri pobede, dok mu u poslednje vreme ponavljanje te mini serije deluje kao nemoguća misija. Kad su svi očekivali sigurnu pobedu u osvit 145. večitog derbija, crno-beli su protiv Napretka zabeležili drugi uzastopni remi u Humskoj (pre 1:1 sa Kruševljanima, dva boda sa Topčiderskog brda odneo je Javor, 0:0) i dali povoda kritičarima da se zapitaju da li je ovo ne samo najgori start u poslednjih nekoliko godina, već i najlošiji tim u skorijoj istoriji šestostrukog uzastopnog prvaka.


U Zemunelu, međutim, niko ne priča o krizi. Bar ne javno. Trener Vuk Rašović je prehlađen i nije vodio nedeljni trening, pa je pred novinare stao sportski direktor Albert Nađ, iz čijih reči se može zaključiti kako fudbaleri Partizana osim problema u organizaciji igre imaju i psiholoških nevolja.
‘’Čini mi se da momci u svaku utakmicu ulaze sa dozom straha, kao da se boje da će im se nešto loše desiti, počinju u grču, a trebalo je od prvog minuta da igraju onako kako su od 47. susreta sa Napretkom, kad su posle primljenog gola krenuli da napadaju sa svih strana. Nad igračima stoji veliki pritisak, ne znam zbog čega ga teško nose’’, primećuje Albert Nađ.


Jedina povoljna okolnost po izabranike Vuka Rašovića je što su i dalje lideri na tabeli, jer glavni konkurent u liku Crvene zvezde takođe grca u problemima.
‘’Bitno je da kad mi kiksenmo i naš večiti rival ne ostvari očekivan rezultat. Uvek će biti negativnih komentara, kao što ih je bilo prošle godine, kad smo u jednom trenutku imali deset bodova viška, a navijači se pitali zašto nije plus 11. Svi bismo voleli da imamo sve pobede u dosdadašnjem toku prvenstva, mada bi onda ljudi pričali kako Tole Karadžić utiče na to da Partizan bude prvi. Smatram da je liga izjednačena, mnogi klubovi su se organizovali i dobro izgledaju. Krajnje je vreme bilo da prestanu priče kako je dominacija Partizana posledica nekih drugih razloga, a ne samo kvaliteta na terenu’’.


Da nije bilo sjajne odbrane Vladimira Stojkovića verovatno bi Partizan ostao i bez boda, iako je u drugom poluvremenu oštećen za jedanaesterac, pošto je jedan prvotimac kruševačkog tima obema rukama oborio Nemanju Kojića na travu, ali se sudija Aleksandar Vasić nije oglasio.
’’Nikad nisam, niti ću komentarisati suđenje. I u tom, kao i svako, poslu, dešavaju se greške. Neću ni da razmišljam o tome da li je bilo namere, ne želim nikog da optužujem, ali je čudno da igrač Napretka ne dobije žuti karton u situaciji kad je prilikom izvođenja slobodnog udarca Saše Ilića stajao samo metar od lopte. Sudije su, inače, izložene ogromnom pritisku. Možda se i oni plaše postupaka, boje se da će im leteti glave ako nešto dosude, imajući u vidu sve što se pojavljivalo u medijima od početka sezone’’.


Prvi put od kako je seo na klupu, čule su se glasne prozivke publike na račun Rašovića, ali Nađ veruje treneru koga su navijači posle remija sa Napretkom ispratili povicima: ‘’Vuče, odlazi’’.
‘’Kad nema priželjkivanih rezultata prirodno je da publika negoduje. Opet, sećam se da je u Partizanu bilo i uspešnih trenera i da su i tad navijači protestvovali. Na primer, posle eliminacije od Šamroka svi su vikali ’’Sale, odlazi’’, a onda je Stanojević nanizao deset pobeda, stekao deset bodova prednosti i napustio Partizan kao heroj’’, završio je Albert Nađ.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online