Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 21.10.2013.
18:28 >> 18:32h
mozzartsport.com, crvenazvezdafk.com A

Crvena zvezda dobila Vršac

Crvena zvezda je nastavila seriju prijateljskih utakmica na kojima šansu dobijaju rezervisti, tačnije igrači koji imaju manju minutažu u zvaničnim susretima. Ovoga puta crveno-beli su gostovali u Vršcu, istoimenom vojvođanskom ligašu i slavili ubeljivu pobedu od 4:0.

 Stefan Mihajlović
 

Od samog početka na terenu je postojala samo jedna ekipa. Već u drugom minutu je Onjilo bio u izglednoj situaciji, ali je iz neposredne blizine pogodio samo spoljni deo mreže. Nigerijac se za ovaj promašaj iskupio dva minuta kasnije, dobrom asistencijom, a strelac prvog gola za Crvenu zvezdu bio je Stefan Mihajlović, koji je loptu rutinski sproveo u mrežu. Nekoliko minuta kasnije, viđena je stopostotna prilika za Onjila koji je bio potpuno sam, ali je šutirao pravo u golmana Vršca.


Posle burnog početka - zatišje. Po ne baš dobro pripremljenom terenu, bitka se vodila uglavnom na sredini igrališta. Domaćin je bio bezopasan, a Zvezda je pretila sa distance preko Onjila i Savićevića. Tek u samom finišu prvog dela igre, Vršac je stvorio priliku, i to odmah stopostotonu - Lazarević je imao situaciju "jedan na jedan" sa Rajkovićem, ali je šutirao pored gola. Kao da je ova šansa domaćina trgla goste, pa su u poslednjih nekoliko minuta pritisli domaćina i stvorili dve dobre prilike, od kojih je druga krunisana golom. Igrao se 45. minut kada je Jokić uputio centaršut sa leve strane, a lopta je uz malo sreće stigla do Mihajlovića koji je dobro reagovao i postigao svoj drugi pogodak na meču.


U drugom poluvremenu, šansu su dobili i svi fudbaleri koji su utakmicu počeli sa klupe. Kapitenska traka koju je na ovoj utakmici nosio Vukan Savićević, nakon izlaska iz igre mladog veziste prešla je na ruku Darka Lazića. Nije viđeno mnogo prilika za gol, ali je Crvena zvezda ipak uspela da još dva puta zatrese mrežu Vršca.


Igrao se 73. minut kada je Onjilo oduzeo loptu protivniku, centrirao do Đorđevića čiji je pokušaj bio izblokiran, a na pravom mestu našao se Grujić koji je dobro prihvatio loptu i sa desetak metara uspeo da postigne pogodak. Desetak minuta kasnije, Arauho koji je na ovoj utakmici igrao na poziciji zadnjeg veznog, uposlio je Grujića, ovaj produžio za Onjila, Nigerijac lepo dodao do Đorđevića, kome nije bilo teško da postavi konačnih 4:0.

VRŠAC - CRVENA ZVEZDA 0:4

 

VRŠAC: Donović, Stankov, Juga, Bajat, Rankov, Ivanović, Gavrilović, Bobić, Spasovski, Timić, Lazarević. Igrali su još: Todorov, Šestić, Kečan, Konjević, Stanivukov, Cvetičanin, Olđa.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Luković, Lazić, Omega, Gogić, Nenadić, Jokić, Savićević, Đuričković, Onjilo, Mihajlović. Rezerve: Trkulja, Arauho, Grujić, Ahčin, Čikić, Đorđević.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online