Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 04.10.2013.
13:54 >> 14:48h
Beta A

Stojanović: Čeka nas zahtevna utakmica sa Čukaričkim

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović je rekao da njegovu ekipu očekuje veoma zahtevno gostovanje Čukaričkom u utakmici osmog kola Super lige Srbije, ali da crveno-beli uvek idu na pobedu.

 Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović
 

"Potpuno je jasno da odlazimo na jedno veoma zahtevno gostovanje ekipi koja nije slučajno u vrhu tabele i koja pokazuje konstantnost od početka prvenstva. Ona ima samopouzdanja i na njenim utakmicama pada veoma malo golova. To znači da su veoma disciplinovani i odgovorni. Moraćemo da pokažemo puno znanja ako želimo da dođemo do cilja", rekao je Stojanović na konferenciji za medije na stadionu Crvene zvezde.

Ninković protiv svojih

 

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković, koji je ponikao u Čukaričkom, rekao je da ishod meča zavisi od njegove ekipe.

"Znamo da mnogo toga zavisi od nas. Moramo da uđemo u utakmicu maksimalno koncentrisani i onda nećemo imati problema. Najvažnije je da ne poletimo posle 5:0, nego da svaku utakmicu shvatamo maksimalno ozbiljno, jer samo tako možemo doći do dobrog rezultata", rekao je Ninković.

On je istakao da Čukarički igra na kontranapade i da zbog toga treba izbegavati rizične pasove, kao i da njegova ekipa ne gubi loptu na sredini terena.

"Mislim da će najveća borba biti na sredini terena, Čukarički je uvek prepuštao inicijativu i vrebao iz kontranapada. Ne verujem da će nas napasti. Tražiće naše greške, to je njihovo najjače oružje", rekao je Ninković.

Na konstataciju novinara da Čukarički igra veoma dobro u odbrani i u kontranapadima i na pitanje da li će se nešto menjati u igri Zvezde Stojanović je rekao da nema puno vremena za velike promene.

"To su dobre karakteristike Čukarickog koje su ih dovele do pozicije gde jesu. Ako budemo brzi i ako budemo igrali kao na momente protiv Spartaka, kada je lopta išla brzo, onda možemo da se nadamo da će stvari prevagnuti na našu stranu", rekao je Stojanović.


Trener Zvezde je ocenio da njegova ekipa mora biti maksimalno odgovorna i disciplinovana, pogotovo u fazi odbrane.

"Ne treba im puštati puno prostora, imaju dobar prekid, visoki su u zadnjoj liniji, mislim da je njihova snaga u kolektivu", rekao je Stojanović.


Na pitanje novinara da li je Zvezda favorit, on je rekao da njegov tim uvek mora da ide na pobedu i da mora da pokaže na terenu da li je favorit.


Trener vicešampiona Srbije je rekao da u ekipi niko od igrača nema problema sa povredama i da očekuje da će i Nikola Mijailović biti spreman za utakmicu u nedelju, koja se od 19 časova igra na Banovom brdu.


Čukarički i Zvezdu deli jedan bod na tabeli. Crno-beli sa Banovog brda su drugi sa 14 bodova, dok je Zvezda treća sa 13 bodova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online