Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 26.09.2013.
15:28
M. Stojiljković - Vesti A

Van Marvijk: Kačar i Rajković zaslužuju šansu

Hamburger SV je u velikoj krizi, pa ne čudi što holandski stručnjak ne želi olako da se odrekne odličnih fudbalera.

Nepravedno zapostavljen: Gojko Kačar iz lepših dana u dresu HSV

Možda za srpske internacionalce iz Hamburgera SV ima nade. Prema pisanju nemačkih medija Gojka Kačara i Slobodana Rajkovića ovih dana očekuje razgovor sa novim trenerom Bertom van Marvijkom.

Holanđanin je nedavno na klupi nasledio Torstena Finka, koji je dobio otkaz posle loših rezultata i najavio razgovor sa Kačarom, Rajkovićem, Mihaelom Mansijenom i Robertom Tešeom, kvalitetnim igračima koje je prethodni trener sklonio iz tima.


- Bert van Marvijk će obaviti razgovor sa svakim od njih pojedinačno, a onda će odlučiti kako dalje sa njima. To je njegova želja - rekao je sportski direktor kluba Oliver Krojcer.


Gojko Kačar je stigao u HSV kao veliko pojačanje u leto 2010. posle tri uspešne sezone u dresu berlinske Herte, ali u klubu iz Hamburga nikad nije uspeo da se potpuno nametne. Imao je peh i sa čestim povredama, pa je do sada odigrao samo 49 mečeva u Bundesligi i postigao tri gola. Prošle sezone odigrao je samo tri utakmice za prvi tim i sva tri puta ulazio u igru. Na terenu je proveo samo 31 minut.
Ove sezone odlukom kontroverznog trenera Torstena Finka nije bio u konkurenciji za prvi tim.

Ima nade za povratak u tim: Slobodan Rajković


Istu sudbinu letos je doživeo i Slobodan Rajković, koji je jedno vreme bio i suspendovan zbog incidenta na treningu prošle sezone.


Obojica su u pravim fudbalski godinama, Kačaru je 26, a Rajkoviću dve godine manje, pa bi dolazak novog trenera mogao da znači novi početak, ali i veliki dobitak za sve strane, za same igrače, kao i za Hamburger SV koji je igrao katastrofalno kod prethodnog trenera, ali i za reprezentaciju Srbije čiji su Kačar i Rajković bili članovi dok nisu nastali problemi u ovom bundesligašu.

Runjaić debi pred fanovima K'lauterna proslavio eliminacijom Herte
Novi trener Kajzerslauerna, Kosta Runjaić, posle remija u Kelnu u Cvajti, pobedom je debitovao pred domaćim navijačima u 2. kolu DFB kupa Nemačke.
Rezultati: Minhen 1860 - Borusija Dortmund 0:2 pp, Minster - Augzburg 0:3, Videnbrik - Sandhauzen 1:3, Volfzburg - Alen 2:0, Bilefeld - Bajer L. 0:2, HSV - Grojter Firt 1:0, Majnc - Keln 0:1, Hofenhajm - Kotbus 3:0, Sarbriken - Paderborn 2:1, Ajntraht F. - Bohum 2:0, FSV Frankfurt - Ingolštat 0:2, Kajzerslautern - Herta 3:1, Osnabrik - Union Berlin 0:1, Darmštat - Šalke 1:3, Bajern - Hanover 4:1, Frajburg - Štutgart 2:1.

POVEZANE VESTI

Petak 27.09.2013. 12:03
Torsten Fink je 100% pogresno doveden u HSV, nista nije uradio sa ogromnim potencijalom u ekipi i jako losim rezultatima, nije mi jasno zasto su ga drzali tako dugo jer on nije imao dovoljno iskustva osim ono malo u Baselu (Swicarska). Bilo kako bilo drago mi je sto je dosao Marvijk i sto ce Kacar i Rajkovic dobiti nove sanse, nek je sa srecom momci, dajte gas do daske.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online