Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 20.09.2013.
10:31
BETA A

Partizan dočekuje OFK Beograd, Zvezda gostuje Voždovcu

Utakmicama šestog kola predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Partizan igra protiv OFK Beograda, a Crvena zvezda na gostujućem terenu protiv Voždovca.

 

Utakmice šestog kola igraju se sutra od 16.30, osim duela Partizana i OFK Beograda i Čukaričkog i Jagodine koji počinju u 19 sati. Utakmica Voždovac - Crvena zvezda igra se u nedelju od 15 sati. Utakmica Radničkog iz Niša i Vojvodine, koja je trebalo da se odigra sutra na Čairu, odložena je za 2. oktobar zbog zauzetosti stadiona na kome će se održati katolička misa, kojom se obeležava godišnjica Milanskog edikta.

Aktuelni šampion Partizan na svom terenu igra protiv OFK Beograda i pokušaće da ostvari četvrtu uzastopnu pobedu, koja bi ga ostavila na prvom mestu na tabeli. "Romantičari" će pokušati da zabeleže povoljan rezultat, kako bi prešli u gornji deo tabele. Partizan je u prošlom kolu pobedio u Užicu sa 2:1, dok je OFK na svom terenu istim rezultatom pobedio Radnički iz Niša. Crno-beli su prvi na tabeli sa 13 bodova, dok OFK sa šest bodova zauzima 11. mesto.

Fudbaleri Čukaričkog igraju na svom terenu protiv Jagodine i pokušaće dobrim rezultatom da zadrže korak sa Partizanom. Crno-beli sa Banovog brda imaju 13 bodova na drugom mestu na tabeli, dok je Jagodina osma, sa šest bodova manje.

Obe ekipe su u prošlom kolu ostvarile pobede od po 2:0, Čukarički u Ivanjici protiv Javora, a Jagodina na svom terenu protiv Spartaka.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju na stadionu Obilića protiv Voždovca i pokušaće da isprave kiks iz prošlog kola, kada su na svom terenu odigrali 2:2 sa Donjim Sremom. Voždovac, sa druge strane, želi da nastavi niz od četiri utakmice bez poraza. Crveno-beli su četvrti na tabeli sa 10 bodova, dok Voždovac, koji je u prošlom kolu odigrao 1:1 sa Napretkom, zauzima 10. mesto sa šest bodova. Trener Voždovca je bivši kapiten Zvezde Nenad Lalatović, a u timu "zmajeva" će biti i Nenad Milovanović, koji je, takođe, svojevremeno nosio kapitensku traku crveno-belih.

Fudbaleri Rada igraju na svom terenu protiv Slobode i pokušaće da ostvare drugu pobedu u prvenstvu, Novi Pazar dočekuje Javor, Spartak u Subotici igra protiv Napretka, dok će u Kragujevcu Radnički igrati protiv Donjeg Srema.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online