Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 19.09.2013.
23:22
mozzartsport.com A

Liga Evrope (J, K i L): Vukić brži od pištaljke!

Lacio jedva uspeo da probije oklop Legije iz Varšave, dok su Šerif i Anži jedini u ove tri grupe odigrali meč bez golova. Totenhem je sa 3:0 slavio pobedu nad Tromsoom, prenosi "Mocart sport".

 

Kako se situacija odvijala na Vajt Hart Lejnu, očekivali smo više nego ubedljivu pobedu Totenhema nad Tromsoom. Međutim, tim iz Norveške je uspeo da zatvori sve prilaze golu i posle dva pogotka Džermejna Defoa iz 21. i 29. minuta primio samo još jedan gol. Strelac prvenca, i to kakvog bio je Kristijan Eriksen u 85. minutu.

U drugom meču Grupe K Šerif iz Tiraspolja i Anži iz Mahačkale odigrali su jedan veoma dosadan meč, u kojem nije bilo previše prilika, a golovi se nisu nazirali ni na horizontu..

Što se dešavanja u Grupi J tiče, Lacio je posle nešto manje od sat vremena mučenja na Olimpiku uspeo da probije bedem Legije iz Varšave i postigne jedan pogodak, vredan tri boda i prve pobede u novoj sezoni Lige Evrope. Strelac je bio Ernanes u 53. minutu.

Trabzon je u finišu utakmice u Limasolu uspeo da stigne do preokreta i pobede nad Apolonom. Strelac pobedonosnog pogotka bio je rezervista Erdogan u 86. minutu. Podsetimo, domaćin je u 18. minutu preko Sangoja sa bele tačke došao do prednosti, a samo 120 sekundi kasnije Floran Maluda je pokazao zašto je dugo vremena bio jedan od najboljih levih krila Premijer lige i anulirao prednost protivnika.

U Grupi L bilo je takođe vrlo zanimljivo, jer su akteri bili i naši internacionalci. U susretu PAOK i Šahtjora iz Karagandija posle 45 minuta igre bilo je 0:0, a onda je u drugom poluvremenu viđeno čak tri pogotka, uz preokret rezultata. Prvi je poveo tim iz Kazahstana, a strelac je bio Kanas u 50. minutu. Ipak, domaćin je smogao snage, napao gol i stigao do pobede. Atanasiaidis je u 75. minutu postigao gol za izjednačenje, da bi povremeni kapiten Partizana Zvonimir Vukić u 91. minutu doneo ogromno slavlje za sve navijače crno-belih iz Soluna!

U drugom meču ove grupe, na susretu Makabija iz Haife i AZ Alkmara viđen je samo jedan pogodak i to u mreži Bojana Šaranova. Igrao se 71. minut kada je AZ imao napad sa leve strane, lopta je posle ubačaja došla u peterac Makabija, Gudmunson je uputio šut, a Šaranov primio gol kroz noge za konačnih 1:0.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online