Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 18.09.2013.
10:02
Beta, FK Crvena zvezda A

Zvezda razočarala i na Ubu - nerešeno sa zonašem

Za crveno-bele su igrali fudbaleri, koji do sada nisu imali puno prilika da budu u prvih 11, a trener Slaviša Stojanović je za klupski sajt ocenio da je "malo njih iskoristilo priliku".

Prijateljski: Jedinstvo i Zvezda odigrali su nerešeno 1:1


Fudbaleri Crvene zvezde igrali su danas na Ubu 1:1 (0:0) u prijateljskoj utakmici protiv Jedinstva, člana Zonske lige Drina.


Ubljani su poveli golom Panića, a konačan rezultat 1:1 postavio je novajlija crveno-belih Goran Gogić.


Pre početka utakmice prigodne poklone dobili su nekadašnji prvotimci Jedinstva iz Zvezdinih redova - Dragan Mrđa, Boban Bajković i Goran Gogić.


Za crveno-bele igrali su fudbaleri, koji do sada nisu imali puno prilika da budu u prvih 11, a trener Slaviša Stojanović je za klupski sajt ocenio da je "malo njih iskoristilo priliku".

"Iz vidika igrača koji imaju manju minutažu, ovo je bila dobra provera. Šteta što je vreme pokvarilo ambijent, jer verujem da bi bilo više ljudi. Dosta fudbalera nije bilo zadovoljno svojim statusom, jer nisu dobijali priliku da igraju u zvaničnim utakmicama, ali i pored toga mali broj njih je danas zaslužio prelaznu ocenu. Svakako da planiramo i u narednom periodu da igramo kontrolne utakmice, ali opet ponavljam, na današnjem meču mali broj njih je odigrao na zadovoljavajućem nivou", rekao je posle utakmice Stojanović.


Ovo je bilo prvo Zvezdino gostovanje na Ubu posle 17 godina, a predsednik Jedinstva, Radovan Puletić rekao je da je povratkom Dragana Džajića, Ubljanina, obnovljena saradnja dva kluba.


"Jedinstvo je ovoga leta dobilo opremu od Crvene zvezde, a pre mesec dana i jednog igrača. Mi smo početkom godine bili u Beogradu i igrali utakmicu na Marakani", rekao je Puletić lokalnim medijima.


Od 1999. do 2005. godine, Jedinstvo je bilo filijala Crvene zvezde i u njemu je tada igralo blizu stotinu Zvezdinih fudbalera. Najpoznatija je bila generacija predvođena Boškom Jankovićem, Dušanom Bastom, Draganom Mrđom i Aleksandrom Lukovićem, koja je u sezoni 2003/04. osvojila treće mesto u Drugoj ligi - Zapad, iza Čukaričkog i Rada.

Jedinstvo Ub - Crvena zvezda 1:1

Strelci: Milanović u 67. minutu za Jedinstvo, Gogić u 74. za Crvenu zvezdu.

Stadion: Jedinstva. Gledalaca: 500. Sudija: Nemanja Jovanović - Džajić (Ub).

JEDINSTVO UB: Ćurguz, Matić, Stojanović, Marjanović, Gavrilović, Vojvodić, Panić, Sajić, Sitarica, Subotić, Ljubičić. Igrali su još: Šugić, Despotović, Mirosavljević, Jovičić, Jošić, Branković, Jovanović, Radovanović, Milanović, Videnović, Jakovljević.

CRVENA ZVEZDA: Vesić, Petković, Omega, Arauho, Mladenović, Gogić, Savićević, Mirić, Milunović, Mrđa, Mihajlović. Igrali su još: Rajković, Nenadić, Krneta, Jokić, Ahčin, Đuričković, Čikić, Đorđević, Onjilo.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online