Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 07.09.2013.
17:03
BETA A

Mihajlović: Subotiću je sada važniji klub od Srbije

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da ga je fudbaler Neven Subotić obavestio da ne želi da bude pozivan u reprezentaciju do kraja ove godine.

Bio je začuđen: Siniša Mihajlović
 

Mihajlović je kazao da mu je fudbaler Borusije iz Dortmunda rekao pre današnjeg treninga da želi da se vrati u klub.

"Rekao mi je da je za njega u ovom trenutku mnogo važnije da ide u svoj klub da trenira, pošto želi da napreduje i da ne želi da bude pozivan za naredne utakmice sa Velsom, Japanom i Makedonijom, a da ako bude bilo potrebno za sledeći ciklus, onda je on opet na raspolaganju", rekao je Mihajlović novinarima u Staroj Pazovi.

Mihajlović je nekoliko puta naglasio da nije bilo nikakvih problema i svađa, već da je to odluka Subotića.

"Nisam od ljudi koji će nekog da zatvori ovde. Svakom treba da bude čast da igra za reprezentaciju, ali on ima neka druga razmišljanja u ovom momentu. Nije bilo problema. Objasnio mi je svoje razloge i ja sam ga pustio. Ostao sam malo začuđen, ali moram da poštujem ono što je rekao. Nije bilo nikavih svađa, nema problem sa mnom, on je tako odlučio", rekao je selektor Srbije.
 

POVEZANE VESTI

Subota 07.09.2013. 19:55
Ma jok, najbolje da je sa tobom dangubio iz dana u dan! Svaka čast Nevene!!!!
Nedelja 08.09.2013. 16:01
Neven Subotic je jedan od najboljih stopera na svetu i apsolutan profi, jedini koga je Jurgen Klop poveo pri prelasku iz Majnca u Dortmund a traze ga svi veliki klubovi u EU. Momak je pravi Srbin sa srcem, rodjen je u BL a ziveo je u SAD pre nego sto se odlucio da igra za Orlove je imao pozive: Nemacke, USA i BiH nije bilo dileme kao i kod ove odluke da ne gubi vreme u pokusima Mihajlovica koji nemaju nikakvog takmicarskog smisla. Hvala Nevene do iduce godine sa Anticem !!!
Nedelja 08.09.2013. 12:48
Miha Pozdravljam tvoju odluku i ako kazes da ti nije bas najasnije. Neven Subotic je Profesionalac, daje od sebe sve kako u Dortmundu tako u Reprezentaciji. Posto je Srbija ispala njegov je potez opravdan i treba ga pozdraviti jer automatski sebi olaksava nastupe nece biti premoren u igrama za Dortmund a i tebi daje sansu da u sledecim nevaznim utakmicama ubacis nove klince, nove mlade igrace da ih kalis i ispitujes ko ce u biducnosti biti od koristi. Bravo za obadvojicu i za razuman dogovor jer Neven je rekao da ce u iducoj Godini rado opet da se odazove i igra za Reprezentaciju. Nesto novo i lepo u Srpskom Fudbalu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online