Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 05.09.2013.
19:56
mozzartsport.com A

Nova bomba: Ibrahim Gaj dolazi u Partizan!

Senegalski štoper ponuđen najpre crveno-belima, na Marakani nisu zainteresovani, u Humskoj 1 jesu i vode završne pregovore povodom njegovog angažovanja.

Oblači crno-beli dres: Ibrahim Gaj
 

Na pomolu je još jedna transfer bomba. Budu li se obistinile najave, Partizan će dobiti zvučno pojačanje u odbrani i to u liku – Ibrahima Gaja (35)!


Rukvodstvo crno-belih i agenti senegalskog štopera su u završnim pregovorima, a prema poslednjim informacijama iz Humske blizu su dogovora sa bivšim defanzivcem Crvene zvezde, koji bi do kraja sedmice mogao da potpiše ugovor sa srpskim prvakom.


On bi se ekipi Vuka Rašovića pridružio kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa belgijskim Lokerenom (gde je povremeno igrao i zadnjeg veznog), a prema propisima, svaki klub može da angažuje jednog igrača i po završetku prelaznog roka. Crno-beli su nekoliko dana vagali šta je najbolja opcija za njih, imali su na stolu opcije da osnaže špic (Andrija Delibašić) ili srednji red (Nikola Drinčić), ali su odlučili da ''zakrpe'' rupe u odbrani, smatrajući da im je to najslabiji deo tim, pošto je su na deset zvaničnih utakmica od početka sezone primili čak 12 golova. Tako bi se tamnoputi defanzivac pridružio još jednom vremešnom štoperu, Milanu Obradoviću (36) i bar bi taj deo Parnog valjka bio iskusan.


Interesantno, menadžer Ibrahima Gaja (a to više nije Zoran Stojadinović, posrednik u njegovom odlasku Lokeren, već Goran Veljković) pregovara sa rukovodiocima Partizana posle neuspelog pokušaja da snažnog štopera vrati u - Crvenu zvezdu. Naime, nekadašnji ljubimac Delija ponuđen je najpre klubu sa Marakane, ali u upravi crveno-belih nisu bili zainteresovani za povratak fudbalera koji je u Ljutice Bogdana 1a odigrao 57 utakmica za dve sezone, a zbog požrtvovanja i beskompromisnih duela postao jedna od ključnih igrača u osvajanju poslednje titule Crvene zvezde (2007).


A pamti se i dan danas njegovo hvatenje za gušu tadašnje ''desetke'' crno-belih, Almamija Moreire.

I još nešto: Ibrahim Gaj je još leta 2006. bio na pragu Partizana, u vreme dok je direktorsku funkciju obavljao Nenad Bjeković, ali je tadašnji prvotimac sofijskog CSKA u poslednji čas promenio pravac i završio u Crvenoj zvezdi.
Ukoliko dođe u Partizan, Gaj bi nastavio niz po kome su što direktnim, što zaobilaznim putem poslednjih godina sa Marakane u Humsku dolazili Gabrijel Kleo i Vladimir Stojković.

POVEZANE VESTI

Petak 06.09.2013. 10:16
Ако је вест тачна,то би био велики промашај Партизана!Боље би било форсирати младе Ивковића и Остојића који би могли много научити од изврсног Обрадовића а и много су јефтинији од Гаја!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online