Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 30.08.2013.
17:01
mozzartsport.com A

Đurić: Imali smo dovoljno novca za pojačanja!

Kao da se ništa nije desilo, kao da nijedan propust u poslednja dva meseca nije napravljen. Tako izgleda Partizan u očima Dragana Đurića dan posle eliminacije iz Evrope.

Uverava da je obezbedio sve uslove: Dragan Đurić
 

Predsednik crno-belih tvrdi da je uprava obezbedila sve uslove, da je bilo novca za pojačanja, da nije problem što se tim menjao maltene iz dana u dan, ali za divno čudo napomenuo je da ispadanje od Tuna nije krivica sportskog sektora.


Mada, čim im je na neki način dao podršku, trebalo bi Vuk Rašović i Albert Nađ da se zabrinu, pošto su njihovi prethodnici Slaviša Jokanović, Goran Stevanović, Aleksandar Stanojević i Vladimir Vermezović, te Ivan Tomić i Mladen Krstajić napuštali pozicije neposredno kad im je vrhuška kluba javno saopštila da na njih - računa!?
Đurić se najpre osvrnuo na sramno izdanje u Švajcarskoj.
''Ovo je jako tužan trenutak za srpski fudbal, prvenstveno za Partizan. Nemoć koju smo pokazali u Tunu je sramota za Partizan i sve to pokazuje da je srpski fudbal doživeo debakl. Da se protiv prosečne ekipe igra bez ideje i koncepcije... Ne vidim čime bih to mogao da pravdam. Na žalost, moramo da shvatimo da su to naše mogućnosti'', rekao je predsednik crno-belih.


Logično je postaviti i pitanje odgovornosti uprave, koja je oslabila tim, prodajom ključnih igrača, poput Ivanova i Mitrovića, a postojao je usmeni dogovor da ostanu bar još šest meseci u Partizanu.
''Ne slažem se da je problem što se tim promenio od početka priprema. Protiv Tuna smo za svako mesto sem desnog beka imali po dve zamene. Prema tome, ne slažem se da je to problem''.


Koji su razlozi ovakve slabo igre ako vi kažete da nije u tome što je tim napravljen prilično kasno?
''To morate da pitate nekog drugog, nisam čovek koji treba da priča o tome, prvo da napravimo analizu, sednemo sa ljudim iz sportskog dela i nađemo rešenje''.


Kakav je status trenera Rašovića?
''Normalan, kao i do sad''.
Otkud onda informacija da je Branko Ružić navodno kontaktirao Lotara Mateusa za mogućeg naslednika na klupi?
''Mi radimo timski, svako može da donese svoje predloge, a sa Ružićem sam se juče čuo četiri puta i nismo pričali o tome. Ne verujem da je Ružić to uradio, on uvek kaže koju ideju ima''.


A, Mile Jovičić kaže da bi vi trebalo da podnesete ostavku?
''Neću to da komentarišem, to ćemo da pričamo na Upravnom odboru, svako ima pravo da priča. Videćemo da li će stvari da se nastave po starom posle sednice UO, u ponedeljak ili utorak. Partizan je ozbiljan klub, svako može da da ideju, ali se ideje prihvataju ili ne većinom na UO''.


Za kraj: zašto su dovođeni besplatni ili igrači na pozajmice, zar nije bilo logičnije uložiti sredstva u neko kvalitetno pojačanje?
''Nije tačno da nismo imali novac za pojačanja, imali smo ga dosta. Novac nikad nije bio problem. Naravno, nismo imali 50 miliona evra, ali za naše okvire je budžet sasvim dovoljan'', rekao je Dragan Đurić ne precizirajući ni koliko iznosi godišnji budžet Partizana, ni koliko je novca imao sportski direktor Albert Nađ na raspolaganju.

POVEZANE VESTI

Petak 30.08.2013. 22:02
Nemas ti snajderu u glavu, a sto se love tice tu si se nafatirao ko capa buve!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online