Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.08.2013.
14:53
BETA A

Milanović: Realno je da pobedimo OFK Beograd

Trener Novog Pazara Milan Milanović rekao je danas da je realno da njegova ekipa pobedi OFK Beograd u četvrtom kolu Super lige Srbije, iako rival u svojim redovima ima mlade i talentovane fudbalere.

 

"Ako odigramo kako treba, imamo velike šanse. Stvaramo jaku ekipu, konkurencija je jaka i iz toga će doći kvalitet igre i rezultati. Oni su u prošlom kolu nesrećno poraženi, promašili su penal, zatim primili gol i zaradili crveni karton", rekao je Milanović novinarima na Gradskom stadionu.

On je ocenio da je napad najbolji deo protivničkog tima, ali da treba obratiti pažnju i na prekide i igru protivničke odbrane.

"Predrag Pavlović, Aleksandar Čavrić i Dragan Bogavac su dobri i brzi igrači, a moramo biti oprezni i u prekidima. Treba obratiti pažnju i na njihov specifičan blok u odbrani, ali mislim da imamo kvalitet da to rešimo", kazao je Milanović.

Novopazarci su osmi na tabeli sa četiri boda, dok je OFK Beograd na 12. poziciji sa bodom manje. Nekoliko važnih igrača u ekipi sa Karaburme imaju po 18 ili 19
godina, dok su njihovi vršnjaci iz Novog Pazara trenutno daleko od prvog tima.

"Konkurencija je jaka i dojučerašnji omladinci i mlađi ne mogu da igraju. Gledam ih na treninzima, trude se, imaju određeni kvalitet, ali za mladog igrača je najbolje da igra. Nije perspektiva igrač koji sa 19 godina ne igra ili ne može da se izbori za standardno mesto u trećeligaškoj ekipi", ocenio je Milanović.

"Poremećeni su svi kriterijumi vrednosti u našoj zemlji. Takvi poremećeni kriterijumi u našem fudbalu najbolje su oslikani kroz evropske utakmice Partizana i Vojvodine, koji su poraženi od više nego osrednjih ekipa. Za mlade je najbitnije da igraju i da se dokazuju, možda da provedu neko vreme na pozajmici i da se vrate u Novi Pazar", dodao je on.

Napadač Mladen Popović rekao je da je u OFK Beogradu proveo tri lepe godine, ali da će dati sve od sebe da Novi Pazar zabeleži pobedu.

"Nadam se nastavku uspešne mini serije, kao i da ćemo, na zadovoljstvo publike, vremenom biti sve bolji. Prošle sezone na Karaburmi nisam imao sreće i koncentracije u nekim situacijama, pa se nadam da ću to nadoknaditi", kazao je Popović.

Utakmica između Novog Pazara i OFK Beograda igraće se u subotu od 17.00 na Gradskom stadionu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online