Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 29.08.2013.
23:03
Mozzartsport A

Rašović: Naivni golovi, svi smo krivi!

''Ima naznaka da smo oštećeni, ali i pored toga nismo pružili ono što smo očekivali'', kaže trener Partizana.

Ne traži izgovore za težak poraz: Vuk Rašović
 

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da je njegova ekipa u utakmici protiv Tuna napravila mnogo grešaka i da ju je to koštalo teškog poraza (0:3) u Švajcarskoj.


''Čestitam Tunu na zasluženoj pobedi. Napravili smo preveliki broj grešaka, što individualnih, što timskih. Veoma naivno smo primili prvi gol, onako kako smo znali da možemo da ga dobijemo… Posle toga utakmica je krenula u drugom toku. Treba videti i sporne detalje da li je bio penal, ima naznaka da smo oštećeni, ali i pored toga nismo pružili ono što smo očekivali'', rekao je Rašović na konferenciji za novinare.

On je dodao da je igra odbrane, ali i cele ekipe, bila loša i objasnio šta su bile greške.

Protiv Rada potpuno drugi sastav!

Rašović je naveo da ne zna odgovor na pitanje da li će poraz od Tuna uticati na eventualni nedolazak pojačanja i dodao da ima kompetentnijih da odgovore na to pitanje.

''Moramo da idemo dalje, već u nedelju imamo utakmicu s Radom. U tom meču će dobiti šansu igrači koji nisu igrali večeras. Naravno da nije lako, ali moramo da idemo dalje”, rekao je Rašović.

''Stajali smo daleko od igrača, nismo bili blizu, bilo je dosta prostora za njih. Pričali smo o tome posle prvog poluvremena, pokušali smo da promenimo, ali je brzo primljen drugi gol prelomio utakmicu… Imali smo dobru šansu 20 minuta pre kraja kada je Malbašić promašio prazan gol. Taj gol bi okrenuo stvari u našu korist'', kazao je trener Partizana.

On je dodao da je Partizan svoju šansu za prolaz u Beogradu…


''Ipak, celu utakmicu nismo odigrali onako kako smo se dogovorili''.

Na pitanje kolika je njegova odgovornost za poraz, Rašović je kazao da je odgovornost na svima u klubu.


''Sigurno da svi mi koji radimo moramo da ponesemo određenu odgovornost, sigurno je jedan deo na meni''.

On je dodao da ne želi da traži izgovore u podlozi, pošto je utakmica igrana na veštačkoj travi.


''Ne želim da tražim izgovor u podlozi na kojo smo igrali. Drugačije je igrati, ali meni je neshvatljiv toliki broj grešaka … Andriji Živkoviću nije smetao teren, napravio je šansu Malbašiću njegovom upornošću''.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 29.08.2013. 23:23
Da imas malo mozga u glavi pokrio bi se usima i cutao,o kakvom ti fudbalu i sreci pricas,goli otok i tucanje kamena...eh tito tito
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online