Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 27.08.2013.
11:08
mozzartsport.com, Sportski žurnal A

Mihajlović: Kada već Karadžić odlazi, Džajić je pravo rešenje

Ključa u fudbalskoj Srbiji! Predsednik saveza je najavio povlačenje, selektor povratak Nemanje Matića u reprezentaciju, dok opozicija aktuelnog rukovodstva FSS želi da posle Tomislava Karadžića vidi leđa i Siniši Mihajloviću, prenosi "Mocart sport" pisanje "Sportskog žurnala".

 Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović
 

A, izgleda da i on ne želi sa pojedincima da sarađuje, pa bez obzira što je ugovorom vezan do decembra ima nagoveštaja da bi i pre tog roka mogao da se povuče.

Pre nego što se dilema vezana za njegov status reši, kormilar državnog tima prokomentarisao je poslednja dešavanja na ovdašnjoj sceni i predložio kandidata koga smatra najboljim da zameni Karadžića.
''Žao mi je zbog odluke Tomislava Karadžića da se povuče sa mesta predsednika FSS, to kažem kao njegov prijatelj, selektor. Izuzetno ga cenim kao čoveka, mislim da je odlično obavljao posao. Malo sam i iznenađen odlukom, poznavajući Karadžićev karakter mislio sam da će izdržati veliki pritisak, ali vidim da je odustao od toga. Ovo nam pred utakmicu sa Hrvatima nije trebalo, nije dobro ni za motivaciju svih nas koji radimo u FSS, igrače, ali verujem da je za one što kritikuju Karadžića to velika pobeda. A za mene je to samo vraćanje u ponor'', rekao je Mihajlović ''Sportskom žurnalu''.
 

Među oponentima Karadžića najlasniji su bili Zvezdan Terzić i čelnici Crvene zvezde, u poslednje vreme oglašavao se i predsednik Dragan Džajić, da li nekog od njih dvojice vidite kako Toletovog naslednika?
''Džajić kao sportska ličnost i po tome šta je napravio u fudbalu, a poznavajući ga i kao čoveka, pravo je rešenje za predsednika FSS. A što se tiče onog drugog, o njemu mislim sve suprotno od Džajića''.

Znači li to da biste o svom statusu, hipotetički, pre razgovarali sa Džajićem nego Terzićem?
''Što se tiče Dragana Džajića tu nema nikakvih problema, međutim, ne bih razgovarao sa ljudima koji su oko predsednika Crvene zvezde. Oni me sigurno ne bi ni zvali, a ne bih ni seo sa njima za sto. Ni kafu da popjem. Svoje ime ne bih mogao da pročitam u novinama pored njihovih''.

Da li posle Karadžića odlazi i Mihajlović?
''Ostanak i ne zavisi toliko od mene, jer mi ugovor ističe u decembru. Postoje tri solucije: da me niko ne zove da produžim ugovor, što znači da bih bio slobodan igrač i mogao bih da potražim novu sredinu, druga je da ti koji dođu, ako bude promena, pozovu me, a ne svide mi se, pa u tom slučaju neću ni da razgovaram, a treća mogućnost je da dođu normalni ljudi i pozovu me na razgovor, ali se na kraju ne dogovorimo. Priča je takva da Siniša Mihajlović odlazi u decembru, tako da ti momci moraju da se strpe još četiri meseca, ako me ne oteraju ranije'', rekao je Mihajlović.

POVEZANE VESTI

Utorak 27.08.2013. 12:14
Postoji samo jedna mogucnost, odlazi i vise nas postedi !
Utorak 27.08.2013. 13:26
Ovaj se usuđuje još da nam soli pamet ! Pa u normalnom fudbalskom svetu svaki trener itd... koji ne napravi uspeh sam podnosi ostavku ! Ovo nema nigde. Bre IDIOTE poklopi se , ćuti i gubi se !!!!!!!!!
Utorak 27.08.2013. 13:35
Slusaj ti MIHAJLOVICU ovo nije neki ultimatum ili neka farsa, ali znas dobro Dok si bio u Zvezdi ko je Dragan Dzaijic, sa njim si osvojijo ono sto nisi ni sa jednim svojim bivsim klubom. Razlika izmedzu Karadzica i Dzajica je Drasticna Jedan zna sve o Fudbalu, i to je Dzaja,drugi je politicki namastenik koji nemoze ni dve patke od dve guske razlikuje.Kao trener SRBSKE REPREZENTACIJE,bi trebao da budes tamo gde je FUDBAL u Pitanji BASTA.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online