Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 14.08.2013.
22:46 >> 23:45h
BETA A

Poraz po navici: I Kolumbija bolja od Srbije!

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je danas u prijateljskoj utakmici u Barseloni od selekcije Kolumbije sa 1:0.

Još jedan poraz: Siniša Mihajlović
 

Jedini gol na meču postigao je Fredi Guarin u 89. minutu. Srbija je u prvom poluvremenu imala dve velike šanse, ali ipak nije uspela da postigne pogodak. Ivan Radovanović je odlično šutirao sa 20 metara, ali je pogodio prečku, dok je Džekson Martinez sa gol linije izblokirao udarac Slobodana Rajkovića. Kolumbijci su u prvom delu igre imali četiri solidne prilike, po dve Luisa Murijela i Huana Kuardada.

Veliku šansu za gol Srbija je imala već početkom drugog dela, ali je golman Kolumbije David Ospina odbranio šut Filipa Đuričića posle odlične asistencije Dušana Tadića. Posle šanse Đuričića nijedna ekipa nije uspela da stvori ozbiljniju priliku sve do poslednjih minuta utakmice.

Tada je Džekson Martinez izašao sam ispred rezervnog golmana Srbije, 17-godišnjeg Predraga Rajkovića, koji je odbranio šut kolumbijskog napadača, ali se lopta posle intervencije Nevena Subotića vratila do njega i on je glavom dodao do Guarina koji je sa metra ubacio u gol. Srbija će sledeću utakmicu igrati 6. septembra, kada će u Beogradu dočekati Hrvatsku u osmom kolu Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

"Orlovi" su treći na tabeli sa sedam bodova, devet manje od drugoplasirane Hrvatske, a 12 od Belgije koja je prva.

Srbija: Kahriman (od 88. Rajković), Ivanović (od 61. Rukavina), Subotić, Tomović, Rajković, Radovanović (od 62. Petrović), Fejsa, Basta, Đuričić (od 61. Krstičić), Sulejmani (od 46. Tadić), Mitrović (od 46. Šćepović);
Kolumbija: Ospina, Zuniga, Valdes, Akvivaldo, Armero, Agvilar, Sančez, Kvardado, Rodrigez, Murijel, Džekson. Igrali su još: Jepes, Ramirez, Baka, Meija, Kvintero, Guarin.

 

POVEZANE VESTI

Sreda 14.08.2013. 23:07
Ne razumem sta ce vam ovo "i" u naslovu. Da ste napisali "i" treci tim Kolumbije bolji od Srbije - imalo bi to "i" smisla. Ovako : vas naslov nije nikakva novost. PS. Nije kritika, vec samo jedan vid ironije. Ne prema "Vesti"-ma.
Četvrtak 15.08.2013. 05:54
Ma sramota....koliko jos utakmica treba da izgubimo da bi otisao miha?!Sve uvek radimo naopako,nije ni cudo sto smo tu gde smo...
Četvrtak 15.08.2013. 08:59
ovaj covek nikako da se prihvati da nijes sposoban da vodi srbiju ,i nikakako da prihvati da nema iskustva u svome trenerskom pozivu,pa covece vazda si bio segrt,segrt moze i umreti sa segrtskom diplomom tako i ti,pa nisi jos nikoga pobedio odkada si dosao,nikako da se prihvatis da neznas,i da nisi sposoban,usao si u anale srpskog fudbala kao jedini najnesposobniji trener kojeg je ikada imala srbija,
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online