Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 09.08.2013.
14:58
Beta A

Rašović: Mi smo glavni favoriti za titulu!

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović je rekao da njegova ekipa želi pobedom da započne novi šampionat, kao i da u prvom kolu neće moći da zaigra Fofana jer još nije dobio papire.

 Trener Partizana Vuk Rašović
 

"Prvenstvo nam je mnogo bitno, imamo dominaciju koja traje šest godina i želimo to da nastavimo. Želimo da krenemo pobednički", rekao je Rašović.

Predstojećeg vikenda počinje takmičenje u Super ligi Srbije, a odbranu titule fudbaleri Partizana počinju na svom stadionu, utakmicom protiv Novog Pazara, sutra od 19 časova.

Rašović je rekao da je Novi Pazar dobra ekipa i da crno-bele ne čeka lak posao.

"Znamo da je Novi Pazar dobra ekipa, ne mislim da ćemo lako doći do pobede. Znamo da imaju iskusne igrače, prošle godine smo imali problema s njima. Svesni smo da nas ne čeka laka utakmica i spremni smo da poravnamo račune iz prošlosti", rekao je Rašović.

Upitan kako će Partizan igrati, pošto se očekuje da će se ekipa Novog Pazara braniti, on je rekao da će njegova ekipa upornom igrom, kretanjem i akcijama pokušati da bude bolja.

Na pitanje da li Partizan može do titule, s obzirom na prikazanu igru protiv bugarskog Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona, on je rekao da su ekipi nedostajele utakmice i da je siguran da će se ona 'dizati' u narednom periodu.

"Igrali smo dobro, nedostajao nam je gol. Pokušaćemo već sutra da to popravimo. Možda bi nam bilo lakše da smo imali prvenstvene utakmice, ali sam siguran da će kroz utakmice ekipa da se diže", rekao je Rašović. 

Trener šampiona Srbije je rekao da je napadač Aleksandar Mitrović spreman da igra i da će početi utakmicu, kao i da će u konkurenciji za tim biti Nemanja Kojić i Marko Šćepović. Dodao je da će sutra odlučiti ko će početi meč.

Rašović je rekao da Ismael Fofana nije u konkurenciji za ekipu jer još nije dobio papire i dodao da povreda golmana Milana Lukača nije teška kao što se u prvom trenutku činilo.

"Prema prvim nalazima, nisu u pitanju ukršteni ligamenti kolena, dobro je da nije najgore, kao što smo mislili", rekao je trener šampiona Srbije.

Upitan da li je Vojvodina favorit za titulu u prvenstvu, Rašović je rekao da je novosadski klub jedan od favorita, ali ne i glavni.

"Vojvodina je jedan od kandidata, ne mogu da kažem da će biti ispred Partizana, pošto je za mene Partizan prvi favorit za titulu. Mislim da će biti izjednačeno prvenstvo, ima ekipa koje mogu da 'pomrse' račune, ali su i dalje Partizan, Zvezda i Vojvodina kandidati za titulu", naglasio je Rašović.

POVEZANE VESTI

Petak 09.08.2013. 15:44
to vam verujem,a evropa ?šta ste u evropi
Subota 10.08.2013. 14:28
Deder Rasovicu Smanji malo,tako si kokotao i u kvalifikaciji i od koga si ispao u svako slucaju Vojvodini dajem prednost jer je momentalno bolji tim.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online