Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 25.07.2013.
14:16
mozzartsport.com A

Ivanov: Ovo nije pravi Partizan!

Bugarin bez dlake na jeziku komentariše bledu partiju protiv Širaka i kaže da mu smeta činjenica što je Milan Obradović sedmi štoper sa kojim mora da se uigrava u poslednje dve godine.

Igrao bez greške: Ivan Ivanov
 

Graške znoja su nestale - problemi su ostali. Na mala vrata su fudbaleri Partizana ušetali u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, provukli su se protiv Širaka, utisak je da ni sami ne znaju kako. Desetine propusta na svakom delu terena tokom dvomeča sa predstavnikom Jermenije izazvali su žestoku reakciju sportskog direktora Alberta Nađa, a na kritikama nije škrtario ni Ivan Ivanov.


Bez dlake na jeziku, bugarski reprezentativac je pričao o očiglednim nedostacima crno-belih. Kako u igračkom, tako i organizacionom smislu. Za partiju od sinoć ni on nema opravdanja, iako je povratkom u tim „zakrpio“ delove rešivane odbrane.
"Ono nije bio pravi Partizan. Možemo mnogo bolje, da bismo to ostvarili potrebno je da radimo na poboljšanju svake linije tima. Najviše nam nedostaje u manevru i napadu, lako gubimo lopte i ulazimo u problem. Samo ću reći dve stvari: fudbal mora da se igra bez straha i sa mnogo više samopouzdanja. Svakodnevno govorim saigračima da se ne plaše. Ne smaram ih, pričam im samo lepe stvari, kako bih ih obrabrio, oraspoložio, podigao... Samo od njih zavisi da li imaju karakter da savete prihvate i primene i igraju bez bojazni“, ispričao je novinarima Ivan Ivanov.


Bugarin se samo namrštio na pomen narednog protivnika, njemu dobro poznatog Ludogoreca, dvostrukog uzastopnog šampiona naših istočnih suseda, sinoć ubedljivog protiv Slovana. A iz Razgrada već stižu pretnje.
"Reč je o dobroj ekipi, sastavljenoj mahom od stranaca. I ovog leta iz Razgrada su otišla četvorica Bugarina, a došlo isto toliko legionara. Gledao sam ih u Super kupu i nisu me impresionirali, u međuvremenu su promenili trenera, pa ćemo videti kako protiv njih. Ostajem pri stavu da ćemo stići bar do plej-ofa za Ligu šampiona. Nekad moraš i srećno da prođeš dalje, kao što smo mi sinoć. Ako svako pomogne drugu u ekipi, žrtvuje se za kolegu, onda možemo da se nadamo uspehu protiv mojih zemljaka“.


Kad smo već kod žrtvovanja, crno-beli su protiv Širaka duže od pola sata polagali test zajedništva, posle isključenja Volkova.
"Rekao sam mu: 'zar mi svi da trčimo za tebe 35 minuta'. Dobar je Vlada momak, razumeo je kritiku, svestan je da je pogrešio“.


Dodaje Ivanov da je dirnut skandiranjem Grobara njegovog imena, ali bez okolišanja prebacuje lopticu na teren uprave i stručnog štaba, koja za dve godine nije uspela da mu pronađe odgovarajućeg parnjaka. Očigledno je i on iznerviran što je od dolaska iz Alanije promenio čak šestoricu saigrača u najosetljivijem delu tima (Aleksandar Ranković, Nemanja Rnić, Miloš Ostojić, Aleksandar Miljković, Vojislav Stanković, Anderson Markeš), a sad će morati na brzinu da se uigrava sa Milanom Obradovićem.
„Ovo mi je sedmi štoper sa kojim ću da zaigram u poslednje dve godine. Svi znaju da je tom delu ekipe potrebno najviše vremena da profunkcioniše, a ja na svaka tri meseca menjam saigrača. Ne kažem ništa protiv Obradovića. Naprotiv. Reč je o iskusnom defanzivcu, uveđen sam da će biti jedan od najboljih igrača protiv Ludogoreca“, zaključio je Ivan Ivanov.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online