Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 17.07.2013.
13:29 >> 13:40h
mozzartsport.com A

Milivojević pred odlaskom, Ninković na terenu

Trener Slaviša Stojanović je rekao, a preneo "Mocart sport", da je veoma moguće da već od prvog minuta pruži šansu najvećem pojačanju Crvene zvezde.

 Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović
 

Vreme je za novi spektakl i novu evropsku odiseju na "Marakani". Crvena zvezda počinje u takmičenje kvalifikacijama za Ligu Evrope u sutrašnjoj utakmici protiv IB Vestmaneje (od 20.30 časova), a trener Slaviša Stojanović je nesvesno navijače pozvao na spektakl. On je, naime, rekao da je vrlo blizu odluke da poverenje od prvog minuta pruži največem pojačanju i potenciojalnom reprezentativcu Milošu Ninkoviću.

Bivši slovenački selektor je, takođe, pokazao je da do tančina poznaje igru Islanđana.
"Spremni smo na fizičkom i na taktičkom planu, mada nismo spremni maksimalno. Moramo da budemo oprezni, jer oni imaju svoj stil koji forsiraju. Moramo da primenimo ono što smo radili na treninzima. Ovo je ozbiljan posao i ne mogu da kažem da sam čarobnjak i da sam za 14 dana napravio taktičku harmoniju. Važno mi je da smo treninge odrađivali kako treba i da osećamo pozitivan naboj. Moramo da iskoristimo ono u čemu smo jači", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare.

Kao da je bilo nekad...

Upitan o tome koju bi rok pesmu pustio igračima pred duel sa IBV-om Stojanović je imao zanimljiv odgovor:
"Hajde da se podsetimo lepih prošlih Zvezdinih dana. Tako da bi moj izbor bila pesma ’Kao da je bilo nekad’ od EKV".

Perspektivni stručnjak zatim se osvrnuo na igru IBV-a.
"Kao selektor Slovenije sastajao sam se sa Islandom i znam njihove glavne karakteristike. Oni dugim loptama preskaču igru i pokušavaju da provociraju prekide, gde su veoma opasni. Nismo mogli da dobijemo kasete sa njihovih prethodnih utakmica, ali smo zahzvaljući našim trenerima koji rade na Islandu došli do zanimljivih podataka. Videćete sutra da imaju igrača koji na specifičan način izvodi aut i baca duge lopte. Takođe, u sredini imaju opasnog reprezentativca Ugande, dok na levoj strani imaju Torvardsona. On ima odličan šut i ne libi se da pokuša iz svake pozicije".

Stojanović, ipak, zna da je i gde je Crvena zvezda jača.
"Moramo da budemo direktni i da ih pasovima unapred ugrožavamo..."

Zvezdin šef struke nije hteo da okoliša već je saopštio da najviše dilema oko startne postave ima u veznom redu. I dalje je nepoznato da li će sutra na travu "Marakane" istrčati Luka Milivojević, koji je mesec dana pred odlaskom u Anderleht.
"Ne znam. Odlučiću posle treninga večeras. Razgovaraću sa njim i videću kako se oseća. Tačno je da je Luka Milivojević pred odlaskom, ali informacije se menjaju svakodnevno i očekujem da čujem još neke novosti".

Konkretan je Stojanović bio i prilikom pominjanja Miloša Ninkovića.
"I to zavisi od odlaska Luke Milivojevića. Međutim, već sam razgovarao sa Milošem, on je strahovito koristan igrač i ne vidim razlog zašto ne bi bio u timu".

 Milijaš: Veoma bitna utakmica za nas

Stojanović je pohvalio trojicu mladih štopera Krnetu, Marinkovića i Lazića, dok je Nenad Milijaš najavio da očekuje sjajnu premijeru pred Delijama.
"Ovo je veoma bitna utakmica za nas i moramo da uđemo oprezno kako bismo ostvarili pobedu. Mislim da smo u ovom prelaznom roku dobili velika pojačanja koja su se savršeno uklopila u naš tim. Ima i treme i naboja. Ali onog pozitivnog".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online