Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 16.06.2013.
11:25
sportal.rs A

Ljajić: Zauvek sam zahvalan Partizanu i Mihajloviću!

"Sve što sam postigao zasluga je Partizana i trenera Dušana Trbojevića, koji je od nas samo tražio da ispoljimo talenat", rekao je Adem Ljajić u intervjuu za Radio televiziju Novi Pazar.

Ne zaboravlja zaslužne za svoju afirmaciju: Adem Ljajić
 

Jedan od najtalentovanih igrača Serije A Adem Ljajić nije zaboravio klub u kojem je fudbalski sazreo - Partizan. Fudbaler Fiorentine je u intervjuu za Radio-televiziju Novi Pazar još jednom ponovio koliko voli klub iz Humske.

"Partizan je nešto što nikada neću zaboraviti. Ne postoji prava reč da se dovoljno zahvalim tom klubu. Što se kaže "za druge se navija Partizan se voli“. Partizan je u mom srcu i uvek će biti. Sve što sam uspeo dugujem Partizanu. Imali smo veoma dobrog trenera Dušana Trbojevića, koji je od nas samo tražio da ispoljimo talenat. Žao mi je što neki iz moje generacije nisu uspeli da naprave nešto više. Samo Marko Šćepović i ja, ali da nije bilo tih momaka ne bismo ni mi uspeli. Iz kadetske selekcije prebačen sam u prvi tim kod Slaviše Jokanovića. Dobijao sam šansu sa klupe, svega se sećam", rekao je Ljajić.

Iako ga nema u reprezentaciji Ljajić biranim rečima priča o Siniši Mihajloviću.

"Ja sa njim imam veoma korektan odnos i to znaju svi. Nikad nismo imali nesuglasice. Mogu slobodno da kažem da je Mihajlović veoma zaslužan za razvoj moje karijere. Ovom prilikom bih mu se zahvalio mnogo na tome. Kada je on bio trener ja sam odigrao oko 30 mečeva za Fiorentinu. To što se desilo u reprezentaciji se desilo. On je čovek koji kad kaže nešto ne menja, a takav sam i ja", poručio je Ljajić. 

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.06.2013. 19:33
Meni se bas svidja ova Mihina stavka o pjevanju, rad nimalo. A koju bi to pjesmu da pjeva ovaj fudbaler pa da mu odgovara. Treba li mozda dovesti i sultanovu svitu da ga prati. Ej pa oni se raduju svakom porazu Srbije samo sto je onaj protiv Turske najveci pa se cuje do BG.
Utorak 06.08.2013. 14:49
Mozda bi momka trebalo ipak pozvati pa sa se nadje kompromis sto se pevanja tice kao na prime: "Bosno moja" ili " U Stambolu na Bosporu" ili "Aj laj ilajla selam alejk ju" ove pesme bi Ljajic pevao ko Slavuj a ako drugi dignu tri prsta, njemu da se omoguci da digne desno dva i levo jedan (naravno ne srednji). "PS. dali ste znali da su majke u srbiji bebama sekle po dva prsta da ih Turci nebi uzimali kao Janicare" A sto se tice prijateljski tekmi, protiv Turske i ostalih islamski zemalja ukljucujuci i BiH bi sedeo na klupi jer mu ponos to nebi dozvolio da bude protiv brace po veri.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online