Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 20.05.2013.
14:32
BETA A

Bajković: Mrzim Partizan iz dna duše!

Golman Crvene zvezde Boban Bajković rekao je danas da mu je veoma teško zbog poraza od Partizana i da "večitog" rivala "mrzi iz dna duše".

Volim da mrzim: Boban Bajković
 

"Teško mi je, možda preživljavam i najteže trenutke u životu. Partizan ne mogu očima da gledam, mrzim ih iz dna duše, ali su zasluženo dobili u derbiju", rekao je Bajković novinarima na stadionu Zvezde.

Fudbaleri Zvezde izgubili su u subotu od Partizana sa 0:1, a u poslednjem minutu utakmice gol je postigao Miloš Jojić iz slobodnog udarca. Crno-beli su tako stekli pet bodova prednosti dva kola pre kraja Super lige i potreban im je bod da odbrane titulu, odnosno osvoje šestu uzastopnu.

"Kao da je njima pobeda bila potrebna a ne nama, dali smo sve od sebe, trudili se ali na kraju ništa nismo uradili. Nedostajala nam je hrabrost, ali i rasterećenost. Mi smo trebali da budemo rasterećeniji a ne oni jer smo sa 11 bodova uspeli da smanjimo zaostatak na samo dva", rekao je čuvar mreže crveno-belih.

Bajković je rekao da ga nisu pogodile uvrde navijača Partizana na 144. "večitom" derbiju.

"Neka me vređaju, niti ih volim nit poštujem. Meni su bitni samo naši navijači, jedino mi oni znače. Zvezda mi je dala sve u životu, a ja se maksimalno trudim da joj to vratim. Ako ostanem trudiću se i dalje, za sada nema nijedne ponude za mene, neki se raspituju, ali o tome bi trebalo da razgovaraju sa ljudima iz uprave", dodao je on.

Teško je sad igrati: Nenad Milijaš
 

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da njegovi saigrači moraju da daju sve od sebe kako bi pobedili u preostala dva kola.

"Biće teško igrati do kraja, ali mi u svakoj utakmici idemo na pobedu, a sada razmišljamo samo o predstojećoj protiv Slobode. Moraćemo da damo sve od sebe", rekao je Milijaš.

Fudbaler crveno-belih Filip Kasalica rekao je da njegova ekipa sada mora da obezbedi drugo mesto na tabeli, jer bi "sve ostalo bilo katastrofa".

"Ovoliko prilika koliko smo stvorili protiv Partizana nije dovoljno od ekipe koja se bori za titulu. Sada moramo da pobedio kako bismo obezbedili drugo mesto na tabeli, jer bi sve ostalo bilo katastrofa", rekao je Kasalica.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 20.05.2013. 17:14
Јадниче,што ти то треба?!Знао сам да ниси интелигентан али овим си стварно прекардашио!Хоће ли га казнити ФСС као онда играче Партизана када су у свлачионици и под тушем певали много наивније песмице него што је изјава овог јадног и болесног голманчића фк "следећа сезона?!Због те мржње (која им се враћа као бумеранг!) и не могу остварити неки већи успех у било ком спорту!Срамота за српски фудбал!
Ponedeljak 20.05.2013. 18:03
Bajkovicu,debilcino,samo tako nastavi i posle ces se pitati sto dobijas kojekakve pretnje od Grobara,bas kao sto je prosao i Stojke od strane cigana.Ali ako si tako glup,bas me briga,radi sta hoces,ser*m ti se na zvezdu!
Ponedeljak 20.05.2013. 18:47
A ja kao Delija tebe mrzim iz dna duse, Bordo, Jagodina, Partizan!!! To sto si ti kao i ovi sto te prozivaju malouman, pa ne znas da se Zvezda ne voli tako sto se mrzi Partizan, niti obrnuto, to je tvoj problem, ali odakle ti cupavi, istetovirani indijancu sa Cetinja pravo da ovakve stvari pricas, da ovako rusis vec poljuljan ugled Zvezde, izazivas mrznju medju tebi slicnima i ponasas se kao da nisi profesionalac!!! Igrac koji igra za najtrofejniji srpski klub tako nesto ne sme da kaze!!! Pogotovo ne posle poraza od tima koji je bio bolji od vas!!! Pogotovo ne posle onakve greske kod gola(lopta nije isla u raklje, jedva si se bacio, i pogodila te u nogu zato sto nisi lepo skocio)!Slino jedna
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online