Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.05.2013.
10:37 >> 14:26h
Partizan.net A

Grobari i Zabranjeni zajedno do titule!

Dve navijačke grupe su odavno u sukobu, ali su pred subotnji derbi potisnuli razmirice u drugi plan i pozivaju sve navijače Partizana da u meču za titulu budu jedinstveni.

 
Zajedno do cilja: Navijači Partizana
 
Sajt Partizan.net objavio je saopštenje dve navijačke grupe, a mi ih prenosimo u

celosti.


Saopštenje navijačke grupe Zabranjeni Grobari:
 

"Subota (18.05.2013), dan koji za nas Grobare i naš Partizan mora da bude istorijski! Ako je Partizanu ikada trebala naša pomoć, to je u subotu! Šesta titula zaredom je nadomak ruke. Titula koja će nas izjednačiti po broju osvojenih titula sa ciganima. Odavno jedan derbi nije bio toliko značajan kao ovaj dolazeći.
Zato braćo, pozivamo vas da tog dana sve bude podređeno pobedi našeg kluba. Sve razmerice i nesuglasice sa Jugom tog dana se moraju zaboraviti. Svi moramo svu svoju energiju da usmerimo samo u jednom smeru: ka POBEDI!!!!
Pevaj, urlaj,skači,zviždi, navijaj!!! Podrška igračima mora da bude konstantna. Partizan mora da bude iznad svakog pojedinca, ispred svačijeg ličnog stava i ubeđenja. Učestvujte braćo u stvaranju istorije. Mi braćo volimo Partizan! Volite li ga i vi?
Pa šta čekate?
Svi na JNA u subotu!!! Svi na Istok!!!
Titula,titula slaviće se titula….
Neka puknu glasne žice!!!! Pun gas!!!!"
 

Saopštenje navijačke grupe Grobari Jug


"Apelujemo na sve navijače Partizana, pripadnike navijačkih grupa kao i sve ljubitelje sporta koji vole crno-bele boje da u subotu 18.05.2013. godine dođu na stadion i daju svoj doprinos pobedi Partizana u gradskom derbiju. Na taj način svako će imati priliku da ugradi sebe u istorijski trenutak našeg kluba a to je rekordna, šesta uzastopna titula. Svako kome je crno-bela boja u srcu mora tog dana iskoristiti svu svoju energiju i potencijal kako bismo zajedno dali igračima još veći podstrek i kao bezbroj puta do sada bili snažan vetar u leđa.
Apelujemo na sve navijačke grupe Partizana, i sa Juga i sa istoka, da svoje razmirice i nezadovoljstva stave u drugi plan i posvete se samo jednom cilju a to je pobeda i osvajanje titule šampiona Srbije. Što više energije sačuvamo za podršku našem klubu, manje ćemo je trošiti između sebe. Subota je dan kada svi zajedno možemo napraviti prvi veliki korak ka smirivanju tenzija i posle dužeg vremena učiniti nešto za naš klub zajedno. Bezrezervna podrška igračima i pesma tokom cele utakmice će im sigurno značiti, a poruka koju im šaljemo može biti presudna. Ostavite svoje lična ubeđenja i stavove van stadiona makar na jedan dan i budite deo nečeg velikog. Partizan je oduvek bio iznad svakog pojednica i sada je prava prilika da mu se svi zajedno odužimo na najbolji način. Prilika da svi zajedno učestvujemo u nastavku dominacije nije mala stvar i iskreno verujemo da time možemo najaviti bolje dane i što se tiče kluba i nas navijača.
Budite deo istorije Partizana, budite deo rešenja a ne problema, jednostavno budite Grobari. Partizan nas treba više nego ikad a na nama je da dokažemo da smo uvek tu i da smo oduvek i bili.
Srce, ruke, glas za naš Partizan! Svi zajedno do pobede!"

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online