Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 10.05.2013.
17:41
Vestionline, Beta A

Rašović: Moramo da pobedimo Radnički

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da njegova ekipa mora da pobedi Radnički u Kragujevcu i tako zadrži dva boda prednosti pred duel sa Crvenom zvezdom.

Bez prava na kiks - Vuk Rašović

"Svesni smo koliko nas čeka teška utakmica u Kragujevcu iz više razloga. Radnički je ekipa koja ima iskusne igrače i ne zaslužuje da se bori za opstanak, a želimo da u derbi uđemo sa dva boda više. Pozitivno gledam u utakmicu i svestan sam da neće biti kalkulacija. Treba očekivati dobru utakmicu", izjavio je Rašović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana u subotu od 15 sati igraju u Kragujevcu protiv Radničkog, utakmicu 27. kola Super lige Srbije. Partizan je prvi na tabeli sa 61 bodom i ima dva više od Crvene zvezde, dok se Radnički bori za opstanak, nalazi se na pretposlednjem mestu sa 24 boda.

Rašović je rekao da svi znaju koliko su teške utakmice koje se igraju pred "večiti" derbi.

"Sada je specifična situacija, nemamo prostora za kalkulacije, nama treba pobeda, moramo da pobedimo i ići ćemo na pobedu", dodao je Rašović.

Trener 'crno-belih' rekao je da očekuje da će Radnički igrati ofanzivno i da će napasti Partizan i dodao da niko u klubu još ne razmišlja o derbiju koji se igra 18. maja.

"Očekujem da u Kragujevcu odigramo utakmicu na najbolji način, ali su svi svesni da će derbi biti ta utakmica koja će odlučiti prvaka. Stvari zavise od nas i verujem da ćemo uspeti da preskočimo i ovu prepreku", dodao je 40-godišnji trener.

Upitan u kom sastavu će Partizan sutra igrati u Kragujevcu, Rašović je rekao da je Partizan uigravao dve kombinacije i da će danas odlučiti ko će igrati, ali nije želeo da saopšti tim. On je istakao da je primetio napredak u timu od kada je preuzeo Partizan i da igrači pokazuju neverovatnu želju i volju na svakom treningu.

"Nemam problem sa igračima, osećam energiju na svakom treningu, oni su motivisani i pozitivni i to je ono što me raduje. Izguraćemo ovo do kraja", rekao je Rašović.

Upitan da prokomentariše pisanje medija da su kandidati za novog sportskog direktora Ivan Tomić, Albert Nađ i Gordan Petrić i sa kojim bi najviše voleo da radi, on je rekao da bi mu dobro došla podrška sportskog direktora, ali da on ne odlučuje o izboru.

Na sutrašnji dan Partizan je 1966. godine igrao u finalu Kupa šampiona protiv Real Madrida, u kome je igrao i otac Vuka Rašovića, Branko.

"To je dan kojim se svi u klubu ponosimo i možda nije slučajno što baš sutra igramo utakmicu", zaključio je Rašović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online