Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 29.04.2013.
20:23
Beta A

FK Novi Pazar: Sudija kriv za incidente protiv Partizana

Upravni odbor Fudbalskog kluba Novi Pazar optužio je glavnog sudiju nedeljnog meča protiv Partizana Danila Grujića da je najveći krivac za incidente koji su se dogodili tokom utakmice.

Kriv je sudija, što smo ga gađali?! - navijači Novog Pazara

"Ne želimo da opravdavamo navijača koji je pogodio pomoćnog sudiju naočarama ili one koji su se gađali kamenicama na istočnoj tribini, želimo da istaknemo da je isključivi krivac za takvu reakciju publike glavni arbitar Grujić. Tek nakon prekida glavni arbitar je počeo da sudi i vodi utakmicu kako treba", navodi se u saopštenju Novopazaraca.

Prekid se dogodio u 26. minutu kada su domaći navijači sa zapadne tribine raznim predmetima gađali pomoćnog sudiju Dalibora Đurđevića. Meč je nastavljen posle trominutne pauze, ali je posle toga isti sudija pogođen naočarima za sunce u glavu, pa je usledio novi prekid.

"Nismo očekivali da će Grujić i Đurđević u prvih pola sata tako otvoreno suditi u korist gostiju. Kulminacija se dogodila kada Grujić, iako blizu mestu događaja, nije dosudio očigledan prekršaj Tomislava Pajovića nad Nemanjom Vidakovićem u blizini šesnaesterca Partizana. Kao da je namera Grujića bila da izazove incident, kako bi eventualno došlo do prekida utakmice", ističe se u saopštenju Pazaraca.

Fudbalski klub Novi Pazar navodi da je uvek bio na udaru Disciplinske komisije i da se protiv tog kluba uvek delovalo ekspresno i drastično.

"Želimo da se isti aršin primeni i prema glavnom arbitru, čija je namera bila jasna. Kao i ostali takozvani "mali" klubovi, Novi Pazar ne igra superligaške mečeve samo da bi trčao počasne krugove, gde je unapred osuđen na poraze protiv favorita kakvi su Partizan i Crvena Zvezda", navodi se u saopštenju.

Uprava novopazarskog superligaša dodaje i da su iz tog kluba pre utakmice poslali dopis Partizanu, u kojem su zamolili čelnike crno-belih da ne organizuju dolazak svojih navijača na Gradski stadion.

"To smo uradili zbog važnosti utakmice, složenog političkog trenutka u zemlji, blizine Kosova i na osnovu loših iskustava sa navijačima Partizana, a sve da bi predupredili neke nemile scene", dodaje se.

Pristalice Novog Pazara i Partizana su se tokom drugog poluvremena jučerašnje utakmice međusobno gađale na istočnoj tribini, a nekoliko navijača zadobilo je lakše telesne povrede.

Novopazarska policija je danas saopštila da je uhapsila A.Ć. osumnjičenog da je u pravcu navijača iz Beograda bacio ručno izrađenu eksplozivnu napravu koja nije aktivirana.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 29.04.2013. 21:42
sramota od sudije gledo sam utakmicu samo se setite koliko su sudija uhapsili nemci bas zbog ovih namestanja
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online