Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 09.04.2013.
20:24
Vestionline, Beta A

Stojadinović: Prednost Partizana je i dalje velika

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je da je prednost od četiri boda lidera na tabeli fudbalske Super lige Partizana u odnosu na njegov klub i dalje velika.

"Sa Pintu je vratio Zvezdi pobednički mentalitet" - Zoran Stojadinović

"Istina je da je zaostatak u odnosu na prvoplasiranog na tabeli smanjen, ali ja na stvari gledam isto kao i pre 10-ak dana, kada smo bili u zaostatku 11 bodova. Prednost rivala je i dalje velika", rekao je Stojadinović za klupski sajt.

Zvezda je pobedila u prethodna tri kola, dok je njihov "večiti" rival Partizan dva puta igrao nerešene i jednom izgubio.

"Možemo da žalimo za nekim olako prosutim bodovima, ali još je bitnije da iz tih utakmica izvučemo pouke i shvatimo da ne smemo samo da čekamo kikseve drugih, već da moramo samo da pobeđujemo i učinimo ono što je do nas" , kazao je Stojadinović.

Crveno-beli su u prošlom kolu pobedili Smederevo u gostima golom Abiole Daude tek u finišu utakmice.

"Nismo blistali u Smederevu, ali po onakvom terenu i nije bilo moguće uspostaviti igru kakvu želimo. Najvažnije je da igrači polako počinju da shvataju šta trener traži od njih, a još bolje igre i rezultati će doći vremenom", rekao je sportski direktor Zvezde.

On je istakao da ga raduje što je novi trener crveno-belih Rikardo Sa Pintu vratio ekipi samopouzdanje i pobednički mentalitet.

"Raduje me što je Sa Pintu vratio pobednički mentalitet i samopouzdanje ekipi. Znao sam koliko je energičan, temperamentan, ali ni sam nisam verovao da je u stanju da radi ceo dan, uloži celog sebe u projekat nove Crvene zvezde. Na stadionu je od jutra do popodnevnih sati, a ostatak dana posvećuje taktici, analizama, fudbalerima", istakao je Stojadinović.

Nigerijac Abiola Dauda postigao je tri gola na prethodne dve utakmice, a Stojadinović je rekao da je to dobro, ali da mu tek predstoji dokazivanje, pošto Zvezda ima još kvalitetnih napadača.

"Znao sam kakav je Dauda i kada sam ga dovodio, zna fudbal. Dobro je počeo, ali mu tek predstoji dokazivanje jer igranje u Zvezdi iziskuje konstantno dokazivanje. Uostalom, tu su i ostali napadači. Ognjen Mudrinski radi odlično, iako ima manju minutažu u odnosu na prethodni period, što će mu se vratiti pre ili kasnije. Tu su mladi i talentovani Ognjen Ožegović i Stefan Mihajlović. Zdrava konkurencija može samo da koristi", rekao je Stojadinović.

Do kraja Super lige Srbije ostalo je još osam kola, a Zvezda će u sledećem u subotu dočekati subotički Spartak.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online