Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.04.2013.
20:46
Vestionline, Beta A

Sa Pintu: Igrači za sada pružaju ono što tražim

Trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu rekao je večeras posle pobede nad Hajdukom od 3:0 u 21. kolu Superlige da njegovi fudbaleri za sada pružaju ono što od njih traži.

"Igramo svoju igru" - Rikardo Sa Pinto

"Pobeđujemo, i igrači su koncentrisani svih 90 minuta utakmice i to je ono što sada na početku jedino od njih tražim. Još jedna od stvari koja je važna je što protivnicima ne dozvoljavamo da stvore pravu šansu", rekao je Sa Pintu posle utakmice u Beogradu i pobede svog tima protiv Hajduka od 3:0.

Sa Pintu je kazao da je igra u prvih 25 minuta drugog poluvremena duela s Hajdukom igra kakvu on želi od svojih fudbalera.

"Cilj je da uvek igramo svoju igru, i ako tako bude, ne bi trebalo da bude problema. Hajduk je na početku drugog dela izašao i tako otvorio prostor za ofanzivnu igru. Važno je da moji igrači osete kada se protivnik otvori ili kada je u padu, jer je to pravo vreme za napad", kazao je Sa Pintu.

On je istakao da su tri gola protiv Hajduka donela neophodno samopouzdanje njegovim igračima.

"Počeli smo da razumemo igru i shvatili da je pobeda najvažnija, ali smo i počeli da pravimo pravu selekciju poteza. Igrali smo ozbilno, čekali prave momente da probijemo blok protivnika i postignuti golovi su nam dali neophodno samopouzadanje", rekao je Sa Pintu.

Dvostruki strelac za Zvezdu protiv Hajduka bio je Abiola Dauda, a nigerijski napadač bio je i asistent kod trećeg gola koji je postigao Darko Lazović.

"Ceo tim živi za golove, jer ako ih ne dajemo, ne možemo ni da pobedimo. Obaveza napadača je da postižu pogodke, a želim da to rade i oni koji su na drugim pozicijama. Srećan sam zbog Daude jer je tek stigao u klub i ovi golovi mu mnogo znače", rekao je Sa Pintu.

Trener Hajduka Milan Milanović rekao je da je njegovim igračima, posle naporne utakmice u prošlom kolu, bio potreban odmor i da zato nije mogao da izvede najjači sastav.

"Ovo je naš maksimum koji smo mogli da pružimo. Igračima je bio neophodan odmor posle naporne utakmice u prošlom kolu. Zvezda je zasluženo pobedila, sve je na svom mestu. Mi smo pokušali da pružimo jači otpor ali na na kraju nije išlo", rekao je Milanović.

"Žao mi je što nisam izveo najjači sastav. Morao sam da ih odmaram zbog povrede i premorenosti. Posle narednih utakmica jasno će se videti da sam napravio pravu stvar", dodao je Milanović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online