Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 23.03.2013.
16:39
Blic.rs A

Kolarov: Prozivaće me godinama za kiks protiv Hrvata

"Najviše boli što će za deset godina da dođe neko i kaže ‘E, ti si onaj što je napravio grešku i izgubio protiv Hrvatske’", kaže Aleksandar Kolarov.

"Greška koja najviše boli" - Aleksandar Kolarov

Aleksandar Kolarov ni dan posle poraza od Hrvatske sa 2:0 nije krio razočarenje zbog svog i učinka "orlova" u Zagrebu, gde je fudbalska reprezentacija Srbije izgubila od domaće selekcije i, sa devet bodova zaostatka za njom i Belgijancima, ostala gotovo bez šansi da se plasira na Mondijal.

Pred novinare su u centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, uz Kolarova, izašla još dva aktera poraza od Hrvatske, Filip Đuričić i, Matija Nastasić, dok su selektor Siniša Mihajlović i predsednik FSS Tomislav Karadžić izostali.

Na pitanje da li su i sami bili iznenađeni sastavom, odgovor je dao upravo Kolarov:

"Od kako smo se skupili, 90% smo znali sastav, spremali smo se da izađemo u takvom sastavu i nema nikakvog razloga da komentarišemo odluke selektora. Ne bi bilo ozbiljno sa moje strane da ulazim u to", rekao je Kolarov, dodavši:

"Ja sam se samo plašio da ne izgubimo na ovaj način. Praktično u prvom poluvremenu nismo pokazali ništa, nismo uspevali da povežemo dva dodavanja. Drugo poluvreme je bilo bolje, ali to je verovatno zbog toga što su se Hrvati povukli. Jednostavno, nemamo pravo objašnjenje zašto smo ovako odigrali. Nismo napravili dva faula kako treba... Zašto je to tako, voleo bih prvo da pitam sebe. Najviše boli što će za deset godina da dođe neko i kaže ‘E, ti si onaj što je napravio grešku i izgubio protiv Hrvatske’. U ovom trenutku nemamo pravo objašnjenje za sve ovo, atmosfera je prava - ali se neke stvari jednostavno ne poklapaju. Ostalo je pet utakmica do kraja, najlakše je sada da sečemo i tražimo ostavke, ali ne vredi gledati u nazad, već da od prvog narednog treninga da krenemo da gradimo nešto što će nam koristiti u budućnosti. Moramo da priznamo sebi da trenutno nije dobra situacija, ali treba gledati u napred. Treba gledati šta drugi rade, kako su Hrvati stvorili kult reprezentacije i zašto da ne prepišemo što je dobro", poručio je Kolarov.

Filip Đuričić je istakao da je od Hrvata očekivao daleko više.

"Stalno pričamo o mladosti i tu se traži alibi, ali za mene ta priča nema smisla. Moramo da se pogledamo u ogledalo i budemo iskreni prema sebi. Očekivao sam da je Hrvatska mnogo bolji tim, nisam video ništa specijalno, čak ni od Modrića. Moramo da izvučemo pouke i krenemo dalje. Više me boli to što nećemo videti Brazil, nego što smo izgubili od Hrvatske", rekao je Đuričić.

Kada je reč o predstojećem nastupu "orlova", Zdravko Kuzmanović se vratio u Milano, jer je u dogovoru sa Interom zbog povrede napustio reprezentaciju te neće igrati protiv Škotske, u utorak u Novom Sadu.

Neće moći tada da igra ni Kolarov, zbog kartona, ali na sopstveni zahtev ostaje sa ekipom, a u tim se vraćaju Tomović i Biševac.

POVEZANE VESTI

Subota 23.03.2013. 17:08
Nasi fudbaleri nit imaju inteligenciju nit karakter a o patriotizmu i da ne pricama, pravi predstavnici danasnjeg tuznog vremena za Srbiju, prostitutke i sponzoruse... fudbaleri, selektori i fudbalski savez Srbije.. klasicne kurve... ne treba ni jedan jedini navijac da im dodje na utakmicu... Bruka svi bi oni samo brzze pare... Sto ne igras Kolerevu tako u premijer ligi?... dobio bi otkaz!!!
Subota 23.03.2013. 16:58
‘E, ti si onaj što je napravio grešku i izgubio protiv Hrvatske’"
Subota 23.03.2013. 19:17
Nije samo Hrvatska u pitanju, gresio si i protiv Belgije. Ova deca nisu toliko gresila koliko vi stari konji.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online