Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 22.03.2013.
23:04
Vestionline, Beta A

Kolarov: Bili smo previše pasivni

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov je ocenio večers da je njegov tim bio previše pasivan danas protiv Hrvatske u Zagrebu (2:0), i da su golovi primljeni zbog grešaka pojedinaca.

Aleksandar Kolarov i Mario Madžukić u duelu

"Gol smo primili zbog individualne greške. Nije bio problem kako su oni igrali, već to što smo mi na početku pasivni. Kao da smo morali da primimo gol da bismo zaigrali onako kako smo morali od samog početka", rekao je Kolarov posle meča.

Hrvatska je pobedila sa 2:0, a prvi gol je bio krivica Kolarova koji je loše izveo jedan slobodan udarac i dao loptu protivničkim igračima na svojoj polovini.

Filip Đuričić je ocenio da je reprezentacija Srbije izgubila previše lako.

"Previše smo lako izgubili, a od poraza me više boli samo to što smo ostali bez šansi da se plasiramo na Svetsko prvenstvo", rekao je napadač Srbije i dodao da ne želi da govori o pojedinačnim greškama.

"Ne mogu i neću da pričam o greškama pojedinaca, jer fudbal je kolektivni sport. Da bih pričao o tome, moram da krenem prvo od sebe i osvojim propuštenim prilikama", rekao je Đuričić.

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Željko Brkić ocenio je da su presudile greške našeg tima u prvom poluvremenu.

"Presudile su dve greške u prvom poluvremenu. Prvi deo nam je uneo mnogo konfuzije i posle toga nismo mogli mnogo da uradimo. Sutra ćemo analizirati ko je kriv za golove i sve ostalo", rekao je Brkić i dodao da je juče saznao da će braniti.

POVEZANE VESTI

Subota 23.03.2013. 01:53
Ti si nam ga Bugarine smestio, pa se jos i ne kajes zbog toga nesto. Nego ti je izgovor , igrali smo pasivno. Normalno kad si ih ti preseko svojim pocetnickim kiksom. Upravu je Mancini sto te nepusta u Sitiju.
Subota 23.03.2013. 03:42
dva pacera pokusavaju da se operu...ulitali se do pod pazuve od straha..pune pelene..steta za Nevena ..nema nista od naseg fudbala dokle god je Tole ziv..on stolicu neda do smrti..sahranio je ligu ...
Subota 23.03.2013. 00:08
Takva greska kako tebi normalno na ovom nivou nesme da se desi. Kao odbranbeni igrac nemozes takav pas da dajes u svojo polovini tu se uci vec u mladim godinama. Ali opet vam ne zameram, jer je bio trub i do zadnjeg minuta ste isli da damo makar jedan gol koji smo pe meni najmanje zasluzila. Dobro sreca nije bila na nasoj strani idemo na skotsu da pobedimo a siugran sam da ce te u Beogradu da Marakani ostaviti bolji utisak i doneti Srbiji zasluzenu pobedu. NAPRED SRBIJO uvek uz vas!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online