Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 17.03.2013.
12:12
Vestionline, Beta A

Baloteli: Ponekad poželim da sam normalan

Fudbaler Milana Mario Baloteli rekao je da želi da postane najbolji fudbaler na svetu, ali i da ponekad želi da bude samo "normalan momak".

Nedostaje mu da bude normalan - Mario Baloteli

U intervjuu za italijansku televizijsku emisiju "Le Lene", koja će se emitovati u nedelju, Baloteli je negirao i mnoge priče iz vremena dok je igrao za Inter i Mančester Siti.

Baloteli je rekao da najviše poštuje Lionela Mesija, Kristijana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića, ali on, za razliku od njih, nikada nije bio u konkurenciji za najboljeg fudbalera sveta.

"Za to sam ja kriv. Odricanje mnogo znači u sportu. Od mladosti nisam mogao da radim normalne stvari koje radi dečaci mog uzrasta. Možda imate lep auto ili lepu kuću, ali ponekad poželim samo da budem normalan momak, a ne mogu", rekao je Baloteli i dodao:

"Želim da budem najjači fudbaler na svetu i da postižem mnogo golova. Moram da se popravim u svim oblastima da bih to postigao".

Balotelijeva želja da bude normalan tip nije naizgled u skladu sa njegovim burnim načinom života i njegovim Bentli Kontinentalom ofarbanim u kamuflažne boje.

Ovaj 22-godišnjak, međutim, insistira na tome da su mnoge priče napisane o njemu jednostavno lažne.

Baloteli je rekao da je priča o tome da je zapalio svoju kuću vatrometom lažna, a negirao je i da se tukao sa navijačima Mančester Junajteda, kao i da je nosio Milanove čarape dok je igrao za Inter.

On je rekao i da je jedinu klupsku kaznu dobio u Sitiju, pošto posle osvajanja titule nije ostao na proslavi nego se vratio u Italiju.

"Postoje neki ljudi koji stvarno ne znaju kako da naprave pare u životu i zato pokušavaju da iskoriste druge. Ogovaranje je jedna stvar, ali izmišljanje priča je blizu kriminala. Postoje važnije stvari od tračarenja. Mnoge priče o meni su izmišljene, previše priča. Skoro svi koriste mene, a ja bih rekao da je samo 0,01 odsto tih priča istinito", rekao je Baloteli.

On je priznao da je gađao pikado strelicama podmladak Mančester Sitija i da je za svoju kuću u Italiji naručio bronzanu statuu sebe samog.

Nekadašnja zvezda Intera imao je sreću da trenira sa nekim od najboljih trenera sveta, pošto je sarađivao sa Žozeom Murinjom u Interu i Robertom Manćinijem u Mančester sitiju. Baloteli se neposredno pre januarskog transfera od 20 miliona evra u Milan pokoškao na treningu sa Manćinijem.

"Stvarno retko čujem bilo šta od Manćinija. Faulirao sam nekoga i on se naljutio, to je sve. Posle toga smo se pomirili. Koga više volim između Manćinija i Murinja? Manćinija u ljudskom, Murinja u fudbalskom smislu", iskren je Baloteli i otkrio koliko je bio buran njegov odnos sa Murinjom.

"Mnogo sam se svađao sa Murinjom, ali pamtim i trenutke velike radosti, u kojima smo se smejali. Vredno smo radili sa njim i igrali žestoko, jer je on tako želeo", rekao je Baloteli koji odlično igra od kada se vratio u Italiju, pošto je u pet utakmica postigao pet golova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online