Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 16.03.2013.
13:55
Vestionline, Kurir A

Hrvati analiziraju: Stojković naša šansa, Đuričić pretnja

Hrvatski "Večernji list" napravio je analizu srpske reprezentacije pred duel sa Hrvatskom narednog petka na "Maksimiru" i tom prilikom zaključio da je golman Vladimir Stojković najslabija karika u timu, a da najveća opasnost preti od ofanzivnog veziste Herenvena Filipa Đuričića.

Broj 1 - Vladimir Stojković

Prema navodima lista, odbrana Hrvatske biće fokusirana na Đuričića, ali još uvek nije sigurno ko će striktno biti zadužen za čuvanje. Iako nije bio u prvom planu do sada, spekuliše se da bi Ognjen Vukojević iz moskovskog Spartaka moga da bude zadnji vezni.

"Vukojevićeve šanse da zaigra dodatno su povećane spoznajom da je Filip Đuričić, ofanzivni vezni iz Herenvena, najopasniji igrač Srbije, na njega će biti fokusirana igra naše obrane. U toj igri Vukojević je igrač koji može zatvoriti Đuričića, koji ga može i 'potkačiti' ako treba", piše "Večernji list".

Hrvati se čude što srpski mediji prave sastav Srbije bez defanzivnog veznog iz Verdera Aleksandra Ignjovskog i tvrde da će on sigurno biti u startnoj postavi "orlova", s obzirom da je odigrao sve utakmice do sada.

Za golmana Vladimira Stojkovića kaže se da se tek oporavio od povrede, da hvata formu i da je od oktobra odigrao tek četiri utakmice, pa bi ta činjenica mogla da bude ključna u ovom meču.

Hrvate ne zastrašuje ni defanzivna linija "orlova" Ivanović - Subotić - Nastasić - Kolarov. Prema njihovim navodima, iako se radi o iskusnim igračima iz velikih klubova, prevladaće činjenica da će ta četvorka igrati prvi put zajedno, kao i to da je Subotić uvređen odnosom selektora Mihajlovića prema njemu. "Večernji" daje i alternativu, ukoliko Subotić ne bude igrao, Basta bi bio desni bek, a Ivanović centralni.

Kada je srednji red u pitanju, pored sigurnog Ignjovskog, u prvi plan na poziciji zadnjeg veznog se stavljaju Luka Milivojević iz Crvene zvezde, kao čuvar hrvatskog Luke - Modrića. Kao treća opcija spominje se Radosav Petrović.

Kada je ofanzivni deo tima u pitanju, prema "Večernjem", Filip Đorđević je sigurni starter kao jedini napadač, iako se male šanse daju i Marku Šćepoviću. Ofanzivni srednji red činiće trojka Tadić - Đuričić - Tošić.

Bude li Tošić igrao po levoj strani, dogodiće se jedna zanimljivost. S obzirom da je njegov nadimak "Bambi", biće interesantan duel protiv Darija Srne iz Hrvatske.

POVEZANE VESTI

Subota 16.03.2013. 15:48
Ooo Stojke Grobareeee!Ti si najbolji golman kojeg trenutno imamo,a cigani ce te ovde uvek pljuvati i da hrvatima odbranis 5 penala.I posle price o nekom kompleksu,hehe strasno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online