Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 12.03.2013.
19:54
Beta A

Vignjević: Meč u Novom Sadu je samo prvo poluvreme

Trener fudbalera Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je danas da se ništa neće rešiti u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije protiv OFK Beograda i da se ne zanosi da njegovi fudbaleri mogu da obezbede prolaz već u meču u Novom Sadu.

Nebojša Vignjević

"Svi su zdravi i spremni da savladaju velikog rivala i otvore mogućnost da na revanš putujemo mirnije. Ne zanosimo se da možemo postići rezultat koji bi sa sigurnošću garantovao prolaz u finale, jer je tako nešto u ovakvim utakmicama teško izvodljivo", rekao je Vignjević.

On je kazao da njegovi fudbaleri u duel sa OFK-om moraju da "uđu hladne glave".

"Ovo je utakmica za koju smo se pripremali i u koju moramo ući hladne glave jer je to praktično samo prvo poluvreme. Duboko sam svestan činjenice, a siguran sam da se mišljenje svih igrača, članova stručnog štaba i navijače nimalo ne razlikuje od mog, šta nam susret sa OFK Beogradom može doneti", kazao je Vignjević.

Trener Vojvodine je istakao da ceni OFK, za koji je rekao da u poslednje vreme ne postiže rezultate shodne kvalitetu koji ima.

"Bez obzira na to što OFK u poslednje vreme ne postiže rezultate adekvatne svom kvalitetu, visoko cenim tim koji predvodi Zoran Milinković. Njegova fudbalska filozofija i stil rada ostavili su dubok trag u svakoj sredini u kojoj je radio. Među nama nema tajni niti jedan drugoga možemo nečim iznenaditi, jedino možda da on sa klupe uđe na prekid i postigne gol", rekao je Vignjević uz osmeh.

Vojvodina je za vikend igrala nerešeno 3:3 sa BSK-om u Borči u 18. kolu Superlige, a Novosađani su do boda došli tek u poslednjim sekundama utakmice.

"Utakmica u Borči pokazala je neke slabosti i greške koje ne mogu, niti želim da prebacim na neka konkretna imena jer ja ne verujem u pojedinca nego u grupu i sistem koji ta grupa na terenu sprovodi. Upravo je to jedan od razloga što će u sutrašnjoj utakmici biti nekih promena, konkretno u odbrani", kazao je Vignjević.

Defanzivac Vojvodine Branislav Trajković rekao je da ne želi da razmišlja o prošlosezonskom porazu od čačanskog Borca u polufinalu Kupa.

"Mi smo profesionalci i takve stvari, mada su bolne, jednostavno moramo da potisnemo u kraj. Smatram da smo dovoljno pametni momci i da smo svesni koliko možemo da dobijemo, a isto tako i da izgubimo", rekao je Trajković.

Utakmica između Vojvodine i OFK Beograda igraće se u sredu od 18 časova na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online