Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 09.03.2013.
20:14
Vestionline, Beta A

Zvezda pobedila Novi Pazar sa 3:0

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu Novi Pazar sa 3:0 u 18. kolu Super lige Srbije i tako se izdvojili na drugom mestu tabele.

Strelac trećeg gola - kapiten Nenad Milijaš

Golove za crveno-bele su postigli Luka Milivojević u 32, Ognjen Mudrinski u 34. i Nenad Milijaš u 61. minutu.

Zvezda sada ima 38 bodova, tri više od trećeplasirane Vojvodine koja je danas odigrala nerešeno protv BSK u Borči 3:3, i pet manje od lidera Partizana, koji trenutno igra protiv Jagodine. Novi Pazar je 11. sa 19 bodova.

Meč je odigran pred zvanično 14.332 gledaoca, ali publika nije videla baš kvalitetnu utakmicu, pošto je teren bio klizav od kiše, koja je počela da pada oko 20. minuta.

Trener Pazara Slavenko Kuljezević nije bio na klupi, već je ekipu vodio njegov asistent Izet Ljajić. Svoj debi u crveno-belom dresu zabeležio je pojačanje iz zimskog prelaznog roka Abiola Dauda.

Zvezda je prvu pravu šansu imala u 10. minutu, kada je Marko Vešović prošao sa desne strane i pronašao u šesnaestercu Luku Milunovića, koji je, međutim, glavom prosledio loptu pored gola.

Mudrinski je u 17. minutu pokušao sa oko 16 metara, ali je golman Pazara Marko Janković uz malo muke odbranio udarac. Zvezda je konačno povela u 32. minutu, kada je Darko Lazović presekao loptu u odbrani Pazara, a onda pronašao Milivojevića, koji je sa oko 10 metara lobovao Jankovića.

Zvezda je povela sa 2:0 pošto je Filip Mladenović prodro po levoj strani i na ivici kaznenog prostora pronašao Nenada Milijaša, koji je šutirao po zemlji, a Janković odbio loptu, samo da bi na nju naleteo Mudrinski i iz blizine zatresao mrežu.

U drugom poluvremenu nije bilo mnogo šansi niti lepih akcija. Jednu od retkih je imao Darko Lazović kada je u 52. minutu ušao u šesnaesterac i šutirao sa oko 10 metara, ali je njegov udarac izblokiran.

Zvezda je do trećeg gola došla u 61. minutu. Milijaš je šutirao sa oko 20 metara, a lopta je odskočila ispred golmana Jankovića, prevarila ga i ušla u mrežu.

POVEZANE VESTI

Nedelja 10.03.2013. 00:36
Janković: Igrači su motivisani da poprave utisak Jadno i bedno. Ono sto smo videli danas popodne na Marakani je JAD i BEDA. Navijam za Zvezdu nekih 55-ak godina. Ali je ovo BRUKA Kada bi se klinci iz moje ulici naljutili i skupili 11 igraca pobedili bi i Zvezdu i Partizan. Treba da sa pokriju usima. Jedna prava Crvene Zvezde je trebala da pobedi danasnjeg protivnika sa 7 - 9 golova razlike. Ne mogu se oni sa pobedicom od 3:0 protiv poluprofesionalaza iz Novog Pazara iskupiti za Poraz od 1:1 od Rada u proslom kolu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online