Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 07.03.2013.
12:51
Vestionline, B92 A

Štimac objavio spisak igrača za meč sa Srbijom

Selektor reprezentacije Hrvatske Igor Štimac objavio je spisak od 26 kandidata za kvalifikacionu utakmicu protiv Srbije 22. marta na Maksimiru.

"Ja sam taj koji bira" - Igor Štimac

"Prilično sam zadovoljan igrama, ali najviše me raduje njihovo zdravlje. Minutaža više-manje, imaćemo neko vreme u kojim ćemo raditi zajedno. Imam određenih problema s takmičarskom formom, u Ukrajini je sezona tek počela, u Rusiji još nije", rekao je selektor Hrvatske za Vecernji.hr i dodao:

"Mali problem su zadnji vezni igrači, Radošević i Kovačić, ta naša budućnost, ostali su bez minutaže koje su imali u Dinamu i Hajduku. Na Badelju je vidljiv umor, igrao je lošije proteklih vikenda, Vukojević nije u takmičarskoj formi. Zato smo i pozvali malo više igrača baš na toj poziciji, izabraćemo maksimalno spremne za 90 minuta“, dodao je Štimac.

Štimac: Srbija ima talentovan tim

 

Igor Štimac je prokomentarisao i selekciju Srbije.

"Neću naglašavati nikoga iz srpskog tima. Dobri su, odlučili su se za stvaranje nečega za sutra, to je težak put, ali mnogo je talenata u njihovoj ekipi, ali i iskustva".

Na spisku se nalazi i naturalizovani Brazilac Samir, iako je pre nekoliko dana ponovo imao problema sa zakonom zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

"Zašto su se neki nadali da ga neću zvati? Jer su čekali i javljali gde će proći? Svi koji svoje frustracije leče preko leđa sportista, koji vode svoje ratove, kod mene neće naići na razumevanje. Ja sam taj koji bira. Poređenje sa nekoliko slučajeva, poput Bentnera i onog hokejaša, nemaju nikakve veze", kaže Štimac.

Spisak igrača reprezentacije Hrvatske:

Golmani: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monako), Dario Krešić (Lokomotiva Moskva).

Odbrana: Vedran Ćorluka (Lokomotiva Moskva), Darijo Srna (Šahtjor), Josip Šimunić (Dinamo), Gordon Šildenfeld (PAOK), Ivan Strinić (Dnjepar), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Dejan Lovren (Lion).

Sredina terena: Arijan Ademi (Dinamo), Ivan Rakitić (Sevilja), Milan Badelj (Hamburg), Niko Kranjčar (Dinamo Kijev), Ognjen Vukojević (Dinamo Kijev), Luka Modrić (Real Madrid), Mateo Kovačić (Inter), Samir (Dinamo), Ivan Perišić (Volfsburgh), Josip Radošević (Napoli).

Napad: Mario Mandžukić (Bajern), Eduardo da Silva (Šahtjor), Ivica Olić (Volfsburg), Nikica Jelavić (Everton), Mladen Petrić (Fulam), Nikola Kalinić (Dnjepar).

POVEZANE VESTI

Četvrtak 07.03.2013. 21:27
bit ce to pravi pornić kako ćemo da vas naguzimo srbici
Četvrtak 07.03.2013. 21:26
eh moji srbi to ce biti jos jedno hrvatsko guženje srba isto kao i u ratu
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online