Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 05.03.2013.
23:35
Vestionline, Blic A

Murinjo: Nezasluženo, jer najbolji tim je izgubio!

Trener Reala Žoze Murinjo imao je samo reči hvale za Mančester Junajted koji su savladali na "Old Trafordu" sa 1:2, čime su se plasirali u četvrtfinale Lige šampiona, što je po njegovom mišljenju - nezasluženo.

Bez teksta - Aleks Ferguson

Pravi spektakl odigran je na "Teatru snova", preokret, golovi i isključenje obeležili su prolaz "kraljevskog kluba" među osam najboljih ekipa, odnosno eliminaciju Mančester Junajteda iz elite.

"Najbolji tim je izgubio. Srećni smo zbog prolaza, ali nismo igrali dobro, nismo zaslužili da pobedimo, ali to je fudbal. Kad vam je golman najbolji igrač, to je dokaz da niste imali kontrolu. Neću da pričam o sudijskim odlukama oko kojih nisam siguran", kazao je Murinjo posle pobede svog tima rezultatom 2:1.

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson nije želeo da priča posle poraza.

Umesto njega pred novinarima se pojavio asistent Majk Filan koji je objasnio da su svi u šoku, kao i da je isključenje Nanija bilo prestrogo.

"Vrlo smo razočarani. Svi u svlačionici su sedeli i pitali se šta se to dogodilo i kako. Svi su u čudu, zajedno sa menadžerom. Ferguson nije u stanju da razgovara sa sudijom o njegovoj odluci. Mislim da to dovoljno govori zašto sam ja ovde, a ne menadžer ovog fantastičnog kluba. Odluka sudije bila je vrlo stroga, možda i nezamisliva u tom momentu", rekao je Filan.

Asistent menadžera "crvenih đavola" je potom komentarisao večerašnji poraz.

"Imali smo pravu taktiku u prvom poluvremenu i 0:0. U nastavku smo poveli i imali kontrolu, stvorili još nekoliko šansi, nakon čega se sve promenilo. Potpuno neverovatna odluka, ali smo morali da se nosimo s tim. Igrati protiv Reala sa desetoricom je izuzetno teško i bili smo razočarani što smo brojčano slabiji. Sjajna predstava bačena je u senku jednom sudijskom odlukom", dodao je Filan.

POVEZANE VESTI

Sreda 06.03.2013. 12:29
Kakvi smo se mi samo čudnih sudačkih odluka nagledali kad je u pitanju reprezentacija a i klubovi kad se takmiče u evropi mogla bi se napisati enciklopedija.Što se tiće Nanija zaslužio je crveni karton samo zbog dodatnog trzaja prilikom faula što pokazuje da je namjera postojala a ne da je bio slučajan faul.
Sreda 06.03.2013. 16:13
hahhaa al ste smesni, tacno smo mi Srbi uvek kontra narod bili. Sad vi znate o fudbalu vise nego Ferguson, Murinjo, Kolina, i mnogi strucnjaci- vi ste pametniji od 90% fudbalske javnosti koja kaze da start nije bio za crveni. Ma daj, bar nemojte javno pisati svoje nebuloze. Ako navijate za neki klub ili ste igrali kladionicu, ne morate se javno pokazivati kao pristrasni.
Sreda 06.03.2013. 12:20
Sta prestrogo? Nani je isao nogom na igraca i udario ga u grudi; u predelu srca. Valjda ima iskustva i zna sta je opasna igra, a sta nije. Tako neka misle i drugi koji napadaju na kosti a ne na loptu; kao onomad Ibrahimovic.,
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online