Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 03.03.2013.
16:09
Vestionline, Beta A

Rad sa igračem manje izvukao nerešeno

Fudbaleri Rada i Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 u poslednjem meču 17. kola Jelen Superlige.

 

Crveno-beli su poveli u 45. minutu prvog poluvremena golom Nenada Milijaša sa penala, a tada je i golman domaćih Kljajić dobio crveni karton. Iako su igrali sa desetoricom igrača, Uroš Đurđević je u 65. minutu iskoristio uspavanost odbrane gostiju i doneo "građevinarima" jedan bod.

Zvezda se ovim remijem primakla crno-belima na pet bodova, ali Partizan ima utakmicu manje.

Prvi šut u okvir gola Zvezda je imala tek u 36. minutu, a u prvih 20-ak minuta bila je potpuno nadigrana. Rad je imao tri izgledne šanse u prvih 10 minuta, u kojima su Marko Adamović, Uroš Đurđević i Nikola Raspopović prodirali u šesnaesterac, ali se nisu najbolje snašli iz blizine.

Zvezda se oslobodila inicijative Rada posle pola sata igre, a u 36. minutu je šutirala u okvir gola kada je Filip Kljajić odbranio šut Luke Milivojevića.

Crveno-beli su poveli u 42. minutu kada je golman "građevinara" Kljajić srušio Filipa Kasalicu u šesnaestercu, zbog čega je dobio crveni karton, a sudija je dosudio penal, koji je sigurno izveo Milijaš.

Trener Rada Marko Nikolić je umesto Kljajića uveo mladog golmana Aleksandra Jovanovića, a morao je da izvezde i Milana Pršu.

Drugo poluvreme Zvezda je započela inicijativom, konstanto je napadala i imala dobre šanse. Najbolju je imao Mudrinski, kada je Jovanović nogom odbranio šut.

Rad je igrao na kontranapde iz jedne od retkih akcija došao je do izjednačenja, kada je Ćirković fantastično centrirao, a Đurđević je glavom smestio loptu u mrežu.

Zvezda je posle toga imala nekoliko izglednih prilika, a većinu napada započinjao je Nikola Petković. Pokušavali su Milijaš i Milivojević, ali je "građevinare" spasavao raspoloženi rezervni golman Jovanović.

U nadokandi vremena Rad je imao polu-priliku kada je Miloš Stanojević preterčao gomana Zvezde Bobana Bajkovića, ali je otišao previše u stranu.

Zvezda je poslednji put zapretila u poslednjem minutu nadoknade vremena posle kornera, kada je prvo Petković šutirao, a zatim u gužvi i još igrača Zvezde, ali nisu uspeli da pogode mrežu.

POVEZANE VESTI

Nedelja 03.03.2013. 16:38
E moja zvezdo zvezdana, to nije autoritet koji treba da imas. Tako se ne igra fudbal.
Nedelja 03.03.2013. 21:44
Kazu ne dobijaju plare. Zasta bre plate Ogromna vecina igraca DUGUJE Zvezdi. Umesto da zapnu i pobede nekog jaceg protivnika i zarade te plate oni gube sa 1:1 od Rada koji igra sa deset igraca. Alo bre Batine treba da dobijete. Vecina od njih treba da plati da bi noslila Zvezdin dres. Kada se setim samo one utakmive u Bordo-u. U zadnjoj sekundi Bajceta pravi penal i izbacuje Zvezdu iz UEFA kuppa i DIRKTNO je ostecuje za 5 MILIONA Evra. HAlo bre Bajceta. Ti dugujes Zvezdi tvoju DOZIVOTNU' platu i penziju. A nije mnogo bolja situacija i sa vecinom Zvezdinih (nazovi) fudbalera. Njima ne treba trener nego vaspitac sa bicom. A u medjuvremenu im postati da gledaju englesku, spansku, nemacku ligu.
Nedelja 03.03.2013. 17:48
Bravo, Zvezdo Crvena. Samo tako nastavi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online