Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 25.02.2013.
16:26
Vestionline, Beta A

Vermezović: Ozbiljno shvatamo ekipu BSK-a

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da njegova ekipa ne beži od uloge favorita u utakmici protiv BSK, ali da će ozbiljno shvatiti ekipu iz Borče.

"Puno parom" do nove titule - Vladimir Vermezović

"Najdosadniji deo sezone je završen, a Partizan potpuno spreman ulazi u nastavak prvenstvene trke. Ne bežimo od toga da smo favoriti protiv BKS, ali svakog protivnika shvatamo ozbiljno. Svaka naredna utakmica je najteža, i tako ulazimo u ovaj deo sezone", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Partizana igraju u utorak od 13 sati u Borči protiv BSK utakmicu 16. kola, čime počinje prolećni deo Super lige Srbije.

Vermezović je rekao da je njegova ekipa analizirala protivnika i da će se podsetiti prvog dela prvenstva kada je Partizan ubedljivo savladao BSK sa 7:0. On je rekao da ga raduju "pretnje" čelnika BSK, jer to pokazuje da je fudbal na pravom putu.

"Njihovi rukovodioci prete da će dobiti Partizan i drago mi je, jer ta sportska peckanja pokazuju da je fudbal na pravom putu. To će vratiti fudbal na stadion, a ne priče o politici", rekao je trener crno-belih.

Upitan kakav teren očekuje na Vizelj parku, on je rekao da zna da će domaćini uraditi sve da teren bude dobar.

"Nikada se nijedna moja ekipa neće žaliti na teren ili vremenske uslove. Treba da se prilagodimo i ne treba da se vadimo", naveo je Vermezović.

On je dodao da će izvesti sastav isti kao na prijateljskoj utakmici s Koprom na pripremama u Sloveniji, osim što u timu neće biti Miljkovića zbog kazne.

Vermezović neće moći da računa na Miloša Ostojića, Aleksandra Mitrovića, kao i na Lazara Markovića kome je, kako je rekao, potrebno malo više vremena da se vrati u takmičarski pogon. Takođe, u timu neće biti ni Aleksandra Miljkovća koji je kažnjen sa dve utamice neigranja posle utakmice u Subotici protiv Spartaka.

Govoreći o situaciji s Lazarom Markovićem, on je rekao da će mladi fudbaler ostati sa ekipom i da još nije odlučeno da li će ići u Englesku na terapije.

"Žao mi je što gubi vreme i što je van takmičarske ekipe. Kada smo ostali bez golmana Vladimira Stojkovića zbog povrede, nijednog trenutka nisam kukao. Koga nema, bez njega se može i mora, jer Partizan nije klub koji zavisi od jednog igrača", naveo je Vermezović.

Partizan je prvi na tabeli sa šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde, a BSK je u donjem delu tabele, sa 14 bodova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online