Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 05.02.2013.
22:45
Vestionline, Beta A

Mihajlović: U problemu smo zbog zadnje linije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da ima problem sa odbranom, pošto u prijateljskoj utakmici sa Kiprom neće moći da igraju oni koje je planirao da budu u timu za meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Hrvatske.

Problemi sa uigravanjem odbrane - Siniša Mihajlović

"Imamo problem u zadnjoj liniji, jer na Kipru ne mogu da igraju oni koji će biti u timu za utakmicu protiv Hrvatske. Neven Subotić i Nikola Maksimović nisu bili na spisku za put u Nikoziju, a prošlog vikenda povredio se i Milan Biševac", rekao je Mihajlović u Nikoziji za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Srbija i Kipar će se sastati sutra u 17.00 sati u Nikoziji, što će biti poslednja provera pred duel sa Hrvatskom 22. marta u petom kolu kvalifikacione Grupe A za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

"Zbog toga će protiv Kipra štoperski tandem činiti Matija Nastasić i Nenad Tomović, a Branislav Trajković će dobiti šansu tokom utakmice", dodao je selektor Srbije.

Mihajlović je istakao da protiv Kipra rezultat nije u prvom planu, već to da li su igrači razumeli njegove ideje.

"Rezultat nam nije u prvom planu, ali pokušacćemo i da pobedimo. Međutim, pre svega želim da vidim da su igrači razumeli moje ideje sa treninga i da li su to primenili na terenu", istakao je selektor "orlova".

Mihajlović je rekao da bi njegovoj ekipi više značilo da igra prijateljsku utakmicu protiv jače selekcije od Kipra i to pred punim stadionom.

"Kipar nije selekcija za potcenjivanje, ali bi nam u ovom trenutku više značilo da smo odigrali utakmicu protiv jakog tima i pred punim stadionom, jer nas upravo to čeka u Zagrebu. Međutim, iz ovog meča možemo da izađemo bogatiji za neko iskustvo, za zajednički rad, dogovore, nekoliko sastanaka...", rekao je Mihajlović.

POVEZANE VESTI

Sreda 06.02.2013. 02:05
U problemu smo zbog crnogorske linije, vec duze vreme
Sreda 06.02.2013. 02:45
Problema koliko ti treba.
Sreda 06.02.2013. 14:37
Tvoji problemi su glava(koju nemas, to se vidi po terminu podmladjivanje reprezentacije koji postoji samo u Srbiji, jer je neko pametniji od tebe smislio mladu reprezentaciju), alavost(na pare), Tole(koji je oterao Vidica, a pre njega Antica) i Falji Ramadani... Zasto nisu pozvani: D. Tosic, Lomic, VIDIC, Pejcinovic, Simic, Cosic(koji bar duplo bolji od Trajkovica), Ninkov, Matic, Ignjovski, JANKOVIC, Radovic, M.Ninkovic, Luka, Lazovic, Zigic.. Po kom su osnovu pozvani: Aleksic, Kahriman, Tomovic, Trajkovic, Mijailovic, Fejsa, Radovanovic, Sulejmani, Scepovic??? I kao ne sastavlja ti Falji Ramadani repreentaciju, kao slucajno ti je Bane Ivanovic ono rekao... I majku bi za pare prodao, bruko!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online