Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 05.02.2013.
12:42
Vestionline, Sport A

Čović: Ako ne krenemo napred - odlazim!

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da je blizu odluke da napusti "crveno-bele", jer po njegovim rečima "neko stalno minira dogovore".

Nisam mazohista - Nebojša Čović

Čović je u intervjuu za “Sport” otvoreno rekao da ukoliko se ne krene napred treba otvoreno reći da se dalje ne može, dodajući da on nije mazhista i da je blizu da od svega digne ruke.

"Krajnje je vreme da shvatimo u kakvom smo položaju i da budemo realni. Niko neće doneti torbu para i ostaviti je ispred stadiona. Zato je važno da postavljena strategija bude sprovedena u delo. Pokušavao sam iz sve snage da obezbedim uslove da se krene napred, ali nismo stigli do krajnje postavljeno cilja. Ukoliko u narednih nekoliko dana ne krenemo napred, onda treba iskreno reći da mi to ne možemo", rekao je Čović.

Dezinformacija o uplati Gasproma nas vratila unazad

 

Potpredsednik kluba je rekao da je povučeno 13 miliona evra blokade i da je uspeo preko dogovora i otpisa poverioda da skine još četiri miliona.

"I kada se činilo da smo se približili kraju, jedna netačna informacija da je 'Gasprom' uplatio četiri miliona evra, a nije leglo ni cent, vratilo nas je mnogo koraka unazad. Ne znam čije su to namere bile, ali plaćamo paprenu cenu. Umesto da krajem prošle nedelje budemo u minusu od 33 miliona dinara, usledio je skok na oko 100 miliona dinara. I čitav trud je pao u vodu. Razočaran sam", kazao je Čović.

On je rekao da je najveći problem to što neko stalno i neodgovorno sputava izlazak Zvezde iz sportske i finansijske blokade.

"Što se mene tiče, osećam se kao da guram kamen uzbrdo, a da čitavo vreme neko želi da se spotaknem bez obzira na uloženi trud i odgovornost prema poslu koji radim. Mazohista nisam, i ako se nešto ne promeni, blizu sam da od svega dignem ruke. Ovde sam došao da rešim alarmantno stanje, a izgleda da nismo svi u upravi ozbiljno shvatili finansijski izveštaj, koji je dat sa svim elementima kako bi se skinula blokada. To se nekada rešavalo kada voda dođe do grla uzimanjem pozajmica ili kredita. Sada nema za to prostora i blizu je dan kada ćemo se sresti sa realnošću i istinom, koja je bolna", naveo je potpredsednik Zvezde.

On je podsetio da radi u klubu isključivo volonterski bez kola, vozača, službenog mobilnog telefona....

"Posvetio sam se Zvezdi više nego sopstvenom poslu od kojeg živim, ali nisam lud da nastavim ako drugi budu maksimalno okrenuti zadacima. Nemam u klubu zaposlenog ni svog trenera, ni sina, ni rođaka, ni nekog svog igrača... Moja ljubav prema Zvezdi nikada nije bila sporna, ali ne mogu sve sam i treba mi pomoć. Spreman sam da probijem i zid glavom samo da se ispuni plan koji sam preuzeo kao potpredsednik. Kako će ići dalje nije samo u mom domenu", kaže Čović.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online