Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 22.01.2013.
14:42
Novosti.rs A

Mihajlović: Možda i Stanković zaigra na "Maksimiru"

Dejan Stanković, doskorašnji kapiten reprezentacije, oprostio se od dresa “orlova” pre nešto više od godinu dana, ali selektor Siniša Mihajlović nagoveštava za “Novosti” da je vrlo moguće da se za predstojeći martovski duel sa Hrvatskom fudbaler Intera ponovo nađe u nacionalnom timu!

Vraća Dejana Stankovića pred meč u Maksimiru - Siniša Mihajlović

Iako je poslednji meč odigrao u maju prošle godine, pa ga povrede sklonile s terena, Stanković bi trebalo narednih dana da se vrati u tim Intera. Nagovestio je to trener crno-plavih Andrea Stramaćoni, a juče i Siniša Mihajlović.

Istina, pitanje je bilo da li će Dejan možda putovati za Zagreb da podrži ekipu Srbije, a odgovor je bio potpuno neočekivan.


"A, zašto da samo putuje, što ne bi mogao Stanković da igra protiv Hrvatske", odgovorio je Mihajlović kontra pitanjem. "Bili smo zajedno pre neki dan, pričali, trebalo bi narednih dana da počne da igra. Uvek sam govorio da su za njega vrata reprezentacije širom otvorena".

Mihajlović je nastavio priču, pokazujući da se ne šali kada je povratak Stankovića u pitanju.

"Često su me novinari pitali koga bi iz one generacije iz 1999. godine, iz meča na 'Maksimiru', sada pozvao u reprezentaciju, da mogu. Govorio sam, Stankovića i mene. A, pošto više ne igram, nije isključeno da obojica ponovo budemo u Zagrebu, Dejan na terenu, ja na klupi. Kolike su šanse da se to ostvari, morate da pitate Stankovića".

“Nogu” za povratke je povukao Zdravko Kuzmanović, koji je dobio poziv za reprezentaciju za predstojeću prijateljsku utakmicu sa Kiprom u Nikoziji (6. februar).

"Dostavio sam širi spisak na kojem je 25 igrača, uz trojicu golmana. Zdravko Kuzmanović je počeo da igra za Štutgart i zato sam ga pozvao. Od novih igrača tu su napadač Grojter Firta Nikola Đurđić i štoper Vojvodine Branislav Trajković. Gledao sam ga na nekoliko mečeva našeg prvenstva, hoću da se upoznamo s njim, pošto Biševac zbog kartona ne može u Zagreb, Subotić je povređen, Maksimović nema klub, pa nam je bio potreban neko novi".

Posle dužeg odsustva zbog povrede Vladimir Stojković se vraća među “orlove”, a novu šansu će možda dobiti i Marko Šćepović.

"On je na širem spisku, uz Filipa Đorđevića i Nikolu Đurđića, a videćemo ko će sve putovati na Kipar, pošto ne želim da vodimo preveliki broj igrača, da neko mora da ide na tribine. Lazar Marković jeste povređen, ali će biti sve u redu, nije ništa opasno", kaže selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović.

POVEZANE VESTI

Sreda 23.01.2013. 14:06
Docega smo dosli,da nam i zene komentiraju fudbal,,e moj ti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online