Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 25.11.2012.
16:37
Vestionline, Beta A

Stamenković: Bili smo bolji, trebalo je da pobedimo Zvezdu

Trener fudbalera Slobode iz Užica Ljubiša Stamenković rekao je posle današnjeg poraza od Crvene zvezde sa 2:1 u 14. kolu Super lige Srbije da je njegova ekipa bilja bolja od protivnika i da je trebalo da pobedi.

Više od igre - Ljubiša Stamenković Piskavac

"Neću da komentarišem suđenje, pričam samo o fudbalu, a mi smo na terenu bili bolji. Slika govori više o reči, cela Srbija je gledala utakmicu i svi imaju taj isti utisak. Bili smo bolji od Zvezde, ritam igre koji je Sloboda imala bio je dominantan, trebalo je da dobijemo", rekao je Stamenković agenciji "Beta" posle poraza 1:2.

Sloboda je povela pogotkom Darija Purića u 26. i vodila sve do finiša utakmice, kada je Ognjen Mudrinski golovima u 85. i 93. minutu doneo preokret i pobedu beogradskom klubu.

Užičani su utakmicu završili sa igračem manje, pošto je u 83. minutu zbog drugog žutog kartona isključen Slavko Marić.

"Ništa ne zameram svojim igračima, svi zaslužuju iskrene čestitke, a drugo što se dešava nije vezano za igru nego za neke stvari više od igre, a mi smo tu mali. Ko razume shvatiće", kazao je Stamenković.

Utakmicu u Užicu posmatralo je oko 10 hiljada ljudi, a trener Slobode je istakao da se atmosfera koja je bila na stadionu može samo poželeti.

"Ambijent je bio vrhunski, igrači su se svim srcem borili za boje svojih klubova. Ovo je najbolja atmosfera posle one u 'večitom' derbiju, kakva se samo poželeti može. Srpskim gradovima je potrebno ovako nešto", istakao je Stamenković.

U medijima se prethodnih dana pojavilo saopštenje Slobode, u kojem se traži korektno suđenje arbitra Maja Vujovića i njegovih pomoćnika i u kojem je navedeno da je Stamenkoviću dozvoljeno povuče ekipu sa terena ako dođe do tendencioznog suđenja.

"Nisam znao za to, ne znam uopšte o čemu se radi" rekao je trener ekipe iz Užica.

Sloboda je porazom od Zvezde ostala na osmom mestu na tabeli sa 20 bodova.

POVEZANE VESTI

Nedelja 25.11.2012. 17:11
Da,bili ste bolji!Samo mi je nesto bio cudan golman zadnjih deset minuta,kao da je hteo da ode sa gola,kao da nije vise zeleo da brani!?Izgleda da je on bio rezervni plan za pobedu a kao fol povika na sudiju!Samo vi je krivo sto sam bio u prvoj smeni pa nisam mogao da uplatim tiket iz 1 u 2!A mnogo je njih uplatilo!Kakva drzava,tako je i sve!Bananica!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online