Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 17.11.2012.
21:42
Vestionline A

Janković: Zaslužena pobeda u najtežoj utakmici!

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković izjavio je posle pobede nad Partizanom od 3:2 da njegov tim bio bolji u drugom poluvremenu i da je zasluženo osvojio sva tri boda.

Najbolji kad je najteže - Aleksandar Janković

"Ovo je bila velika bitka, borba za nas. Grč nas je sputao u prvom poluvremenu. Kad smo postigli gol, brzo smo ga primili i to nas je preseklo. U drugom poluvremenu izašli smo sa velikom željom i energijom, rano postigli gol za novo izjednačenje i bili smo borbeniji, pa nošeni publikom smo zasluženo pobedili", rekao je Janković posle velikog preokreta i trijumfa protiv večitog rivala sa 3:2

Trener Crvene zvezde je dodao da je njegova ekipa bila u mnogo teškoj situaciji, jer je morala da se "vadi" u najtežoj utakmici.

"Partizan je lider u prvenstvu, spakovana ekipa koja ima samopouzdanje, igraju Ligu Evrope. Mi smo bili u situaciji da se u najtežoj situaciji vadimo. To se odrazilo na igru u prvom poluvremenu", dodao je Janković.

Zvezda je sada prišla na pet bodova zaostatka, a Janković nije direktno odgovorio na pitanje da li se Zvezda vratila u trku za titulom, ali je kazao da njegov tim više nema prava na greške.

"U ovom prvenstvu smo, nažalost, pokazali da je sve moguće, pošto smo od 'plus jedan' došli na 'minus osam'. Ostvarili smo veliku pobedu zato što smo pobedili velikog rivala, ali svesni smo da više nemamo prava na kiks", rekao je Janković.

Trener Zvezde večeras je u startnu postavu uvrstio Uroša Spajića, umesto dosadašnjeg standardnog prvotimca Nikole Maksimovića, a novinarima je objasnio da je tako fudbalera nagradio za dobru igru u porazu od OFK Beograda 0:1.

"Spajić je, kao i Srđan Mijailović, dete Crvene zvezde i obojica su večeras opravdala očekivanja", rekao je Janković.

Trener Partizana Vladimir Vermezović ocenio je da je njegov tim dobro igrao u prvom poluvremenu, ali da se to u drugom "srušilo" i čestitao je Zvezdi na pobedi.

"Bila je otvorena utakmica sa dva različita poluvremena. U prvom smo imali šanse i kontrolisali igru, ali se u drugom to srušilo. Znali smo da je Zvezda opasna po bokovima i udarcima iz daljine, a upravo tako smo primili gol", rekao je Vermezović.

Trener šampiona Srbije nije objasnio otkuda takav pad u igri, ali je rekao da je nekolicina fudbalera bila neraspoložena.

"Sada nam ostaje da analiziramo zašto je došlo do pada u igri. Imali smo par igrača koji nisu bili raspoloženi, a među njima i Nemanja Tomić koji je na poluvremenu tražio izmenu zbog vrtoglavice", rekao je Vermezović.

POVEZANE VESTI

Nedelja 18.11.2012. 12:22
Samo nam ti dugo vodi CZ. Da ste izgubilio dobio bi nogu, a to bi bio veliki hedikep za Partizan. P.S. Da li je CZ ikada bila šampion Srbije u fudbalu?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online