Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.11.2012.
12:15
P. Živković - Vesti A

Ninković bez večere i dresa!

Miloš Ninković je veliki biser srpskog fudbala, ali se u poslednje vreme više o njemu govori kroz prizmu nestašluka koji prate ovog maloletnog igrača.

Nikola Ninković

Za mnoge je Partizanov vezista jedan od glavnih krivaca za incidente u Kruševcu, zaradio je i jednogodišnju suspenziju u FSS, ali je sada došao i na udar matičnog kluba. Pitali smo se tokom duela između Partizana i Radničkog zbog čega nema Ninkovića u protokolu, a odgovor smo saznali odmah po završetku meča.


Ninković je noć uoči utakmice punih 20 minuta kasnio na obaveznu timsku večeru. To je naljutilo trenera Vermezovića, koji je mladom igraču poručio da na njega ne računa u duelu sa popularnim kragujevačkim "đavolima".


Vermezović nije želeo da pridaje pažnje ovom slučaju, a na pitanje novinara zašto nisu igrali Ninković i Kamara rekao je:

"U ovom trenutku nisam se odlučio za njih dvojicu, ništa specijalno. Prema letos ustanovljenom disciplinskom pravilniku kluba, Ninkovića očekuje novčana kazna (ranije se svako kašnjenje plaćalo 100 evra), a već je kažnjen i neigranjem protiv Kragujevčana. Ninković se posle treninga u subotu zadržao u Sportskom centru, gledao utakmicu Prve lige Teleoptik - Sloga, ali je ostao u sobi, uprkos vidno istaknutom obaveštenju da je večera zakazana za 19.30 časova".


Vermezović je letos, po preuzimanju Partizana, najavio da će insistirati na disciplini i zbog toga je njegova odluka da izostavi Ninkovića iz protokola nedeljnog meča utemeljena na ranije ustanovljenim principima. Mladi Ninković je u poslednjih nekoliko nedelja u više navrata kršio disciplinu u klubu, ali i u mladoj reprezentaciji. Videćemo koliko će ga to koštati u nastavku karijere.
 

Kamara ne igra do kraja jeseni?


Fudbaler Partizana Medo Kamara propustio je pet utakmica, a prema raspoloženju ljudi u klubu teško će dobiti šansu do kraja jesenjeg dela sezone.


"Nismo razgovarali. Medo je u nedelju imao trening, u to vreme sam bio na stadionu. Biće vremena za dijalog", kaže Vermezović.


Kamara je bio glavni krivac za vodeći gol Intera u četvrtak, nakon čega ga je Vermezović izveo sa terena, a sutradan se nije pojavio na treningu "crno-belih".

 

Tamnoputi fudbaler Partizana i ranije je pravio probleme u klubu. U sramnom porazu od Šamroka namerno je dobio crveni karton, a praktično u svakom prelaznom roku ima želju da ide iz kluba.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online