Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 14.11.2012.
10:02
Vestionline, novosti.rs A

Stojković: "Gorim" što ne igram "večiti derbi"!

Golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću posebno teško pada što neće biti na golu u “večitom derbiju” u subotu protiv bivšeg kluba Crvene zvezde, jer se i dalje oporavlja od preloma ključne kosti.

"Hteo sam na svoju ruku da se spremam za derbi" - Vladimir Stojković

"Teško je gledati takve utakmice sa strane i razmišljati da li si mogao da pomogneš. Što više razmišljaš u tom pravcu sve ti je teže i zato sam se trudio, koliko god je to bilo moguće, da se ne opterećujem. Moram da priznam da mi najteže pada što u subotu neću moći da branim u derbiju", kazao je Stojković za “Novosti”.

Oporavak ide prema planu, iskusni čuvar mreže bi za 20 dana trebalo da počne ozbiljnije da radi, a kako tvrdi planirao je i raniji povratak na sopstvenu odgovornost.

Stojke: Platiće nam Hrvati!

 

Srpski reprezentativac Vladimir Stojković osvrnuo se i na situaciju u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu 2014.

 

"Ne znam da li sam i koliko mogao da pomognem u reprezentativnim utakmicama protiv Belgije i Makedonijae. Ipak, ne bi trebalo podizati belu zastavu, ako Bog da platiće Hrvati za sve, već u martu u Zagrebu", zaključio je Stojković.

"Razmišljao sam da na sopstveni rizik uđem ranije u trenažni proces i budem spreman za derbi. Ipak, da je 'gušće' možda bi tako i bilo, ovako nema potrebe da rizikujem. 'Gorim' što nisam u mogućnosti da budem akter derbija", dodao je prvi golman crno-belih.

Stojkoviću misli da 143. večiti derbi ne mora ništa da odlučuje, ali da bi pobeda Partizana i 11 bodova prednosti bio veliki kapital pred nastavak šampionata. 

"Ukoliko ostane osam bodova prednosti ili povećamo razliku na 11, imaćemo veoma mirnu zimu za pripremu drugog dela sezone. Ne bih da ulazim u priče o tome da bi prvenstvo bilo rešeno, jer takvo razmišljanje nikako ne može da bude od koristi za nas. Da bi bilo mnogo lakše, to je sigurno", rekao je Stojković i dodao da je njegova ekipa favorit u predstojećem derbiju.

"Imali smo mnogo prilika protiv Intera, odigrali zaista veoma dobro, ali nam je nedostajala koncentracija u završnici. Iz razgovora sa ljudima iz okruženja, dobio sam potvrdu onoga što i ja mislim. Ukoliko protiv Zvezde ponovimo partije iz mečeva sa Interom, pitanje pobednika ne bi smelo da se postavlja".

POVEZANE VESTI

Sreda 14.11.2012. 10:35
da bog da izgorio!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online