Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 08.11.2012.
17:33
B92, Kurir A

Karadžić: Vesić stoji iza protesta "Delija"

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je danas da iza protesta navijača Crvene zvezde stoji savetnik predsednika Vladana Lukića Goran Vesić.

"Delije" su u sredu uveče došle ispred sedišta FSS kako bi protestvovali protiv rukovodstva saveza i Karadžića.

Prvi čovek srpskog fudbala postavio je nekoliko pitanja rukovodstvu kluba iz Ljutice Bogdana i dodao da ga ne bi iznenadila podrška Vesiću.

"Video sam transparent koji je organizovan protiv mene, ali u svakom slučaju i ja imam neka pitanja za gospodu iz Crvene zvezde. Zašto ne objasne urušavanje jednog velikog fudbalskog giganta? Zašto je klub doveden u najtežu poziciju od njegovog postanka? Zašto su stvoreni dugovi od više desetina miliona evra? Dakle, mnogo pitanja, a nijedan odgovor", kazao je Karadžić koji smatra da iza svega stoji Goran Vesić.

"Neće me iznenaditi ako se uskoro pojavi transparent ’Vesiću majstore’. Ja sam miran, a ti ljudi ako imaju i malo morala, trebaju da se stide. To je moj odgovor na jučerašnji transparent ispred Fudbalskog saveza Srbije“, rekao je predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Vesić odgovorio pitanjima za Karadžića

 

"Na pitanja bivšeg predsednika Partizana na privremenom radu u FSS mogu da odgovorim samo pitanjima:

 

 

1. Zašto su u protekle četiri godine skoro svi potpredsednici fudbalskog saveza partizanovci? Ako se ne seća, da ga podsetim da su to bili: Ivan Ćurković, Dragoljub Vukadinović, Dragan Đorđević i Ratko Borovnica?

 

2. Zašto su svih pet članova Sudijske komisije partizanovci? Ima li to veze sa poslednjom sudijskom krađom na utakmici Zvezda - Jagodina?

 

3. Zašto je jedini predsednik Fudbalskog saveza u istoriji ove zemlje protiv koga se skandira na utakmicama i čije ime narod vezuje za, da ne preteram, čudne i nezakonite radnje?

 

Sramota je da predsednik Fudbalskog saveza ne sme da dođe na utakmicu najvećeg kluba u zemlji, da ne sme da nam preda pehar kada ga pored svega osvojimo i da se plaši ne samo navijača, već i žena i dece koji navijaju za Zvezdu“, zaključio je Vesić.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 08.11.2012. 17:52
Томислав Караџић је човек који је упропастио српски фудбал са руководством ОФК а и екипом ткз ловћенци. Та екипа је метастазирала на српском фудбалу и баснословно се обогатила. Сматрам да ће Држава да се умеша и спаси што се може још спасити.
Četvrtak 08.11.2012. 19:24
dokle vise kadrova iz otcepljene drzave? kada su se ceska i slovacka odvojile ,svako je uzeo svoje kadrove nazad. zasto je u srbiji dozvoljeno da drzavljani duge drzave rade sta hoce?
Petak 09.11.2012. 14:03
A ko stoji iza tebe nesreco jedna
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online