Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 07.11.2012.
20:17
Vestionline, Beta A

Stramaćoni: Partizan raste iz meča u meč

Trener italijanskog Intera Andrea Stramaćoni izjavio je danas u Beogradu da Partizan, njihov protivnik u 4. kolu fudbalske Lige Evropa, raste kao ekipa i da je sve bolji iz utakmice u utakmicu.

Očekujem da Partizan sutra da sve od sebe - trener Intera Andrea Stramaćoni

"Partizan raste kao ekipa. To je klub koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. U Milanu su sjajno odigrali prvo poluvreme. Poznati su kao ekipa koja daje sve od sebe kod kuće i to očekujem i sutra", rekao je Stramaćoni novinarima na stadionu Partizana pred sutrašnji meč.

Inter je pre dve nedelje u Milanu pobedio sa 1:0, golom u 88. minutu, a Partizan je minut pre toga imao veliku šansu za pogodak, ali je Samir Handanović odbranio šut Lazara Markovića.

"Mi ćemo pokušati da ne ponovimo greške iz utakmice od pre dve nedelje. Velike su nam ambicije sutra - jednostavno, ako pobedimo, idemo dalje", rekao je Stramaćoni.

Posle prve utakmice u italijanskim medijima mnogo se pričalo o Markoviću.

"Lazar Marković mi se baš dopao, mlad je, talentovan i ima veliki potencijal. Neće biti lako čuvati ga, odličan je igrač, što je pokazao na terenu, ali ima mnogo Partizanovih fudbalera koji su dobri i nadam se da neće briljirati protiv nas", kazao je Stramaćoni.

Inter je pobedio u poslednjih osam uzastopnih utakmica, a poslednja je bila u subotu u Seriji A, kada su savladali lidera Serije A Juventus sa 3:1.

"Tajna dobrih rezultata je da se uvek koncentrišemo samo na sledeću utakmicu, jer je ona u tom trenutku najvažnija. Dobili smo Juventus, ta utakmica jeste važna, ali nam je sada u glavama isključivo utakmica s Partizanom koju moramo da dobijemo da bismo se plasirali u sledeću fazu", rekao je Stramaćoni.

On je dodao da ima problem pošto je mnogo njegovih igrača povređeno.

"Veoma smo zauzeti, intenzivno se igra na dva fronta i to mi daje za pravo da iskoristim sve igrače koji su na raspolaganju. Ovo nije dobar trenutak za nas s obzirom da imamo veliki broj povređenih igrača, ali ćemo se truditi... Imamo samo dva štopera na raspolaganju, ali mislim da nam je tim i pored toga jak i nadam se da će to biti dovoljno protiv Partizana", rekao je Stramaćoni.

Štoper Intera Matijas Silvestre nije želeo da izdvoji igrača Partizana od kojeg preti najveća opasnost, već je rekao da su crno-beli vrlo jaki kao ekipa.

"Partizan je ekipa koja je tehnički vrlo jaka, mladi su i opasni i ne mogu da istaknem samo jednog igrača. Moramo da budemo veoma pažljivi da ne bismo ponovili greške iz utakmice u Milanu", rekao je Silvestre.

Meč između Partizana i Intera igraće se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online