Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 26.10.2012.
10:02
Vestionline A

Marković: Tragičar sam; Palasio: Čudo nas spasilo!

Fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je posle poraza od Intera u Ligi Evrope (1:0) da je tužan jer nije iskoristio dve odlične prilike.

Sjajna igra, ali i promašena najveća prilika za pobedu - Lazar Marković

"Ispostavilo se da sam posle svega tragičar. Imao sam šansu i posle toga smo primili gol. Tužan sam, jer sam razočarao navijače koji su došli u Milano da nas bodre. Moram da se podignem posle svega. Tešio me je i Havijer Zaneti, rekao je da moram dalje", rekao je Marković posle poraza od Intera od 1:0 u Milanu.

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da je njegov tima igao dobro, držao konce igre u svojim rukama i imao nekoliko odličnih prilika.


"U drugom delu su nas stisli, mada smo se i mi povukli. Iz toga je izašla najbolja šansa na utakmici. Moglo je da bude totalno drugačije i da posle svega pričamo da smo dobili veliki Inter. Drago mi je da smo se isprsili pred velikim klubom i da ćemo nastaviti u istom stilu", rekao je Ilić.

Strelac jedinog gola u 88. minutu za pobedu Intera nad Partizanom, Rodrigo Palasio rekao je da je njegovu ekipu "spaslo čudo", pošto Marković minut pre pogotka nije iskoristo izuzetnu šansu.

"Za napadača je važno kada postigne pogodak, a ja sam to uradio zahvaljujući fantastičnoj asistenciji Dijega Milita. Pre toga nas je spaslo čudo, pošto je Partizan izuzetno odigrao kontranapad, a golman Samir Handanović nam je paradom doneo sva tri boda", rekao je Palasio i dodao:

"Sada dobro stojimo na tabeli, prvi smo sa sedam bodova, a do kraja ima još tri utakmice. Osećamo se dobro, ali moramo da nastavimo da radimo kao i uvek i okrenemo se nacionalnom prvenstvu, pošto nas očekuje serija teških utakmica", kazao je argentinski napadač.
 

Igrač Intera Marko Livaja priznao je da je njegova ekipa imala sreće.

"Partizan je odlično igrao, posebno Lazar Marković. Imali su prilku da pobede, ali nisu iskoristili šansu. Očekivali smo da će Partizanov mladi tim biti pun želje protiv Intera. Hteli su da se pokažu, odlično su parirali, ali smo mi na kraju slavili. Očekujem težak meč u Beogradu", rekao je Livaja.

Inter i Rubin posle tri kola u Grupi H Lige Evropa imaju po sedam bodova, šest više od Partizana i Nefčija. Inter će u sledećem kolu gostovati Partizanu 8. novembra.

POVEZANE VESTI

Petak 26.10.2012. 15:52
Nisi ti sine tragičar, nego još treba da vežbaš. Da si postigao gol cena bi ti skočila najmanje za milionče, biće prilike, za sada uči na svojim greškama.
Petak 26.10.2012. 19:09
Bravo Lazare.. Drago mi je da sam te predstavio prijateljima pre pocetka kao momka za buducnost ... a na kraju je jedan prijatelj dao konstataciju da si novi Mesi.... BRAVO MOMCI....
Subota 27.10.2012. 21:58
pa ljudi moji dokle ima vremena dokle ce da uci, nama, ustvari fudbalerima iz srbije vec se tresu gace cim se pojave ispred bilo kog golmana na ovom svetu. zalosno je to da mi kao nacija nakon toliko dobrih spiceva golgetera nemamo vise ama nijednog jedinog hladnokrvnog igraca koji iskoristi takvu priliku. i protiv belgije smo imali 6 stopostotnih i nista. gde je struka koja ce uciti mlade ne samo na terenu vec i mentalno????????
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online